Forever New’den Sezon Sonu İndirimi!

Forever New’den Sezon Sonu İndirimi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New’den Sezon Sonu İndirimi!

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Ağu 20, 2018

Avustralyalı giyim markası Forever New, seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan Sezon Sonu İndirimi ile İlkbahar – Yaz koleksiyonundaki parçaları çok avantajlı fiyatlarla sunuyor. 18 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında mağazalarda ve online alışverişte geçerli kampanya ile günlük giyimden davet stiline, şık ayakkabılardan göz alıcı takılara kadar uzanan parçalar trend ve sofistike görünüm kazanmak isteyen kadınları bekliyor.

Güçlü ve şehirli kadınların markası Forever New’de İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki seçili ürünlerde geçerli yüzde 50’ye varan Sezon Sonu İndirimi başladı.

18 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında mağazalarda ve forevernew.com.tr’de geçerli kampanya ile Forever New, her birinde farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan koleksiyonlarından zamansız parçalar sunuyor. Sofistike tasarımlı tulumlar, volanlı elbiseler, fiyonklu bluzlar, fırfır detaylı romantik parçalar, çiçek detaylı bohem silüetler Forever New kadınlarının güçlü tarzını vurguluyor.

Uçuk pembe, bebek mavisi ve optik beyaz tonlu kombinlerle yakalanan sofistike etki, feminen çantalarla ön plana çıkarılıyor. Soft renklerdeki şallar ve sırt çantaları, günlük giyimin vazgeçilmez parçaları olurken, çiçek desenlerinin hakim olduğu elbiseler bohem detaylarıyla sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT