Forum İstanbul’da Çığlık Çığlığa Alışveriş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forum İstanbul’da Çığlık Çığlığa Alışveriş

Tarihler: 09 Haziran 2012 Cumartesi ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: Forum İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2012 ~ Haz 29, 2012

İstanbul Shopping Fest kapsamında 9-29 Haziran tarihleri arasında Forum İstanbul’da “Çığlık Çığlığa Alışveriş” zamanı... Festival boyunca ziyaretçiler, çığlık kabinindeki performanslarıyla çeşitli hediyeler kazanırken eğlencenin de tadına varacak.

İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlediği etkinliklerle geçen yıla damgasını vuran Avrupa’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Forum İstanbul, bu yıl da festivalin en gözde mekanlarından biri olacak.

Forum İstanbul, 9-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında “Çığlık Çığlığa Alıveriş” sloganı ile ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş imkânı sunacak. Festival boyunca 75 TL’lik alışveriş yaparak kabine girme hakkı elde eden misafirler, çığlıklarının ulaştığı desibel seviyesinde farklı hediyeler kazanacak.

Birbirinden renkli etkinlik ve kampanyalarla alışverişi eğlenceli hale getiren Forum İstanbul, sosyal medyadaki kampanyaları ve meydanlarda kurulan stantları ile dikkat çekecek. Shopping Fest boyunca Forum İstanbul’un facebook ve twitter sayfalarını ziyaret eden yerli ve yabancı turistler hem indirim ve avantajları takip edebilecek, hem de çeşitli sürprizlerle karşılaşacak.

QR kod ile sürpriz hediyeleri yakala

Forum İstanbul’un İstanbul Shopping Fest için özel olarak tasarladığı dev çanta, festival boyunca Mecidiyeköy meydanda yeralacak ve ziyaretçiler çantanın üzerine yerleştirilen QR kodu cep telefonu ile okuttuğunda Forum İstanbul’dan hediye kazanma şansı yakalayacak.

Forum İstanbul Galasaray Meydanı’nda

9 ve 16 Haziran tarihlerinde Forum İstanbul, Galatasaray Meydanı’nda festivale özel etkinliklerin yer aldığı standı ile ziyaretçilerini karşılayacak. İstanbulluların yanı sıra turistlerin de alışverişin keyfine varacağı Forum İstanbul özel standına uğrayan herkes, Forum İstanbul eğlence noktalarından sürpriz hediyeler kazanacak.

www.forumistanbul.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT