Fresh’n Soft’tan Misafirleriniz İçin Hoş Kokulu Bir Sürpriz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fresh’n Soft’tan Misafirleriniz İçin Hoş Kokulu Bir Sürpriz

Tarihler: 27 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 27 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2012 ~ Eki 27, 2012

Fresh’n Soft Lavanta, Gül ve Beyaz Sabun Kokulu Islak Misafir Havluları, damaklara şölen yaşatan ikramların ardından konuklara hoş kokusuyla ferahlatıcı bir temizlik sunuyor. Geleneksel Türk misafirperverliğinde konuklar en güzel ikramlarla ağırlanır. Fresh’n Soft geçmişte uygulanan ikramın ardından temizlenmek için misafire verilen ıslak el havlusu geleneğini, 3 farklı kokusuyla hijyenik bir şekilde günümüze taşıyor.

Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında ilk ve öncü markası Fresh’n Soft, 3 farklı kokuda “Islak Misafir Havlusu” geliştirdi. Geleneksel Türk misafirperverliğinde en güzel yemeklerle donatılan sofralarda ağırlanan konuklara ağız ve el temizliği için masadan kalkmadan sabunlu el havlusu verilirdi. Bu güzel alışkanlıktan yola çıkılarak geliştirilen Islak Misafir Havlusu daha hijyenik daha modern temizlik sağlıyor.

Türk örf ve adetlerine göre misafire verilen önem ve misafiri hoş tutma dürtüsüyle hazırlanan ıslak havlular; hem temizlenme ihtiyacını çözecek, hem de konuklarınızı geçmişi götürecek. İkramlarınız ve mis kokulu Fresh’n Soft sayesinde misafirleriniz özenle ağırlanmanın mutluluğunu yaşayacak…

Ferahlık veren Fresh’n Soft Lavanta Kokulu Islak Misafir havlusu, çiçeklerin en değerlilerinden Fresh’n Soft Gül Kokulu ve temizlik hissi uyandıran Fresh’n Soft Beyaz Sabun Kokulu kesinlikle alkol ve paraben içermez, cilt pH değeri ile uyumludur. Farklı beğeniler ve ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanan Fresh’n Soft Islak Misafir Havluları aynı zamanda dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilip onaylanmış formülüyle sağlık problemlerine yol açmaz.

Ürün Fiyatları: 1,99 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT