FREYWILLE’nin Gece Çantaları Davetlerde Size Eşlik Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi FREYWILLE’nin Gece Çantaları Davetlerde Size Eşlik Ediyor!

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: FREYWILLE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014
FREYWILLE’nin Yeni Minaudière Soirée Milanaise Gece Çantaları Davetlerde Size Eşlik Ediyor!

Orjinal dizaynların ve sanatsal tasarımların buluştuğu FREYWILLE Minaudière Soirée Milanaise gece çantaları şık ve stil sahibi kadınlar için tasarlandı.

Yeni Minaudière Soirée Milanaise gece çantaları ismini moda kadar sanatıyla da öne çıkan Milano şehrinin sahip olduğu dünyanın en önemli opera binalarından biri olan La Scala’dan alıyor. El işçiliği mine kaplama tokası ile çarpıcı bir görünüme sahip gece çantalarının dış yüzeyi ise deri kaplamadan oluşuyor. Siyah ve altın rengi bulunan çantalar farklı renklerdeki gece elbiseleri kombine edilebilir. Minelerin dizaynı ve sanatsal tasarımının birbiriyle etkileşimi sade şıklığı beraberinde getiriyor.

Hem mücevher niteliğinde hem de çanta olarak kullanabileceğiniz FREYWILLE Minaudière Soirée Milanaise gece çantaları hayattan zevk alan tarzsahibi kadınlara özel davet ve kokteyllerde eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT