Fruit Ninja Meyveleri Elmasepeti ile Türkiye'de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fruit Ninja Meyveleri Elmasepeti ile Türkiye'de!

Tarihler: 06 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 06 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Elmasepeti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2012 ~ Eki 6, 2012

Dünyada 300 milyonu aşkın kullanıcının 1,5 trilyondan fazla meyveyi ninja kılıcı ile kestiği fenomen oyun Fruit Ninja'nın birbirinden eğlenceli meyveleri ve enerjik bombası elmasepeti.com ile Türkiye'deki sevenleriyle buluşuyor.

Halfbrick firmasının lisansı ile resmi olarak sadece Elmasepeti A.Ş. tarafından ülkemize getirilen renk renk iştah açıcı peluş meyveler ve anahtarlıklar arasında; yeşil elma, karpuz, çilek, ananas ile oyunda kılıcınızı vurmaktan kaçındığınız her an patlamaya hazır bomba bulunuyor. Peluş ninja meyveleri ayrıca oyunda kesildikleri sırada çıkardıkları sesleri bire bir çıkartırken, bombalar da sahip oldukları patlama efektiyle heyecan yaratıyor.

KDV dahil 29.90 TL'den başlayan fiyatlarla www.elmasepeti.com ile D&R mağazalarında satışa sunulan bu renkli ve eğlenceli ürünlere, ister kendiniz için ister sevdiğiniz kişiye hediye etmek için kolayca ulaşabilirsiniz.

Fruit Ninja Anahtarlıklar KDV Dahil 29.90 TL
Fruit Ninja Peluş Meyveler KDV Dahil 49.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT