Fruity Body Butter Serisi ile Sonbahar’da Yumuşacık Eller

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fruity Body Butter Serisi ile Sonbahar’da Yumuşacık Eller

Tarihler: 16 Ekim 2012 Salı ~ 16 Aralık 2012 Pazar

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2012 ~ Ara 16, 2012

Sonbahar’da rüzgarın etkisiyle kuruyan cilt, daha fazla neme ihtiyaç duyuyor. Fruity Body Butter nemlendirici krem serisi Shea Yağı ve Doğal Meyve Özleri içeren zengin formülü sayesinde cilde özel bir bakım sağlıyor. Dış etkenler nedeniyle yıpranan ellerinizi yumuşacık yapıp, cildinizi sağlıklı, canlı görünümüne kavuşturuyor. Fruity Body Butter kremler ellerinizin zarafetini korurken, ışıltılı bir ciltle tüm bakışları üzerinizde toplamanızı sağlıyor. Üstelik meyve özlerinin mis gibi kokusu gün boyu ferahlık hissi veriyor…

Fonex Fruity Body Butter nemlendirici krem serisi her cilt tipi için ideal ve tüm vücut için kullanılabilir. Gün boyu cildi nemli tutuyor, yumuşatıyor ve besliyor. Fonex Fruity ile her zaman bakımlı, sağlıklı, parlak, canlı bir cilde sahip olmanın mutluluğunu yaşatıyor.

Kayısı&Mango, Üzüm&Yaban Mersini, Kivi&Limon, Greyfurt&Nar, Çilek&Böğürtlen çeşitleri bulunan Fonex Fruity Body Butter 75 ml’lik ambalajlarda tüketicilere sunuluyor.

Doğal bakımın yeni adı Fonex Fruity Body Butter nemlendirici kremler….

Ürün Fiyatı: 5 TL

www.fonex.com.tr
www.fonexkozmetik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT