G-Lingerie'dan Göz Alıcı Tasarımlar

G-Lingerie'dan Göz Alıcı Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi G-Lingerie'dan Göz Alıcı Tasarımlar

Tarihler: 05 Şubat 2019 Salı ~ 05 Nisan 2019 Cuma

Firma: G-Lingerie

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2019 ~ Nis 5, 2019

Dünya iç giyiminin ünlü markalarını tek çatı altında bir araya getiren G Lingerie; fonksiyonel, zarif ve şık tasarımlarıyla Sevgililer Günü’nde de kadınların yanında. G Lingerie, tüm beden tiplerine yönelik her daim fark yaratan teknolojik ve göz alıcı tasarımlarını, kendini güzel ve farklı hissetmek isteyen kadınlar için sunuyor. Sevgililer Günü’nde, romantizmden ve son zamanların büyüleyici trendlerinden vazgeçmeyen kadınlar için Avrupa’nın en ünlü markalarının en çok satan modellerini aynı çatı altında bulmak mümkün.

Bu özel günde kendini şımartmak ve göz alıcı bir sürpriz yapmak isteyenler için G Lingerie’nin en seksi markalarından biri olan Gossard, iz yapmayan parlak ve ince dokusuyla aşkın ışıltısını yansıtırken, toparlama ve büyütme etkisiyle mükemmel dekolte görünümü yaratan Wonderbra, kadınların vaz geçilmezi oluyor. Romantizmin doyasıya yaşandığı günde, sevgisini göstermek isteyen erkekler veya kendini bu özel güne hazırlamak isteyen kadınlar bu koleksiyonları mutlaka görmeli…

Birbirinden şık modelleri ile hem gece hem de gündüz iç giyiminde fark yaratan Gossard ve Wonderbra, son teknoloji tasarımlarıyla konforu ve stili bir arada sunuyor. Gossard’ın en hit parçası olan Glossies, özel teknolojik kap yapısıyla göğüsleri mükemmel kavrıyor ve push-up etkisiyle güzel bir dekolteyi destekliyor. Parlak kumaş yapısıyla göz alıcı bir görünüm sağlarken ultra yumuşak, parlak ve pürüzsüz kumaşı kıyafetlerde iz yaratmıyor.Küçük ve sarkık göğüsleri destekli yapısıyla dolgun ve feminen görünüme sokan Wonderbra, koltuk altı göğüs yapılı vücutlarda ise toparlama ve büyütme etkisi ile mükemmel dekolte görünümü sağlıyor. Kaliteli asla rahatsız etmeyen baleni ve asla varlığını kıyafetinizden hissetmeyeceğiniz sihirli danteliyle gün boyu kullanımlarda sizi hep rahat ve özel hissettiriyor.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT