Gaia SPA Selülit Masajı ile Yaza Hazırlık

Gaia SPA Selülit Masajı ile Yaza Hazırlık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gaia SPA Selülit Masajı ile Yaza Hazırlık

Tarihler: 27 Mart 2019 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2019 Pazartesi

Firma: Grand Hyatt Istanbul Gaia Spa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2019 ~ May 27, 2019

Grand Hyatt İstanbul içinde yer alan Gaia Spa, bahar mevsiminde kendini yenilemek ve cildini tazelemek isteyenleri bekliyor.

Gaia Spa’da, cildi ölü hücrelerden arındırıp, güneş lekelerini silmek ve cildi sıcak yaz günlerine hazırlamak için özel cilt bakımları uygulanırken, farklı masaj teknikleri ile hayatın stres ve yorgunluğunu atabilirsiniz.

Doğu ile Batı'nın, yeni ile eskinin kendi içindeki zıtlığını lüks bir ihtişamla harmanlayan Gaia Spa, kıtaların kesiştiği verimli toprakların bereketini ve yüzyıllar öncesinden gelen banyo geleneğini modern spa ve hamam kavramları ile birleştiriyor.

Detoks yapan ve enerji veren kahve özlü vücut peeling’inin yanı sıra, ardıç, servi, sedir, biberiye ve greyfurt özlü aromaterapi yağları ile yapılan selülit masajı, lenfleri ve kan akışını harekete geçirerek selülitleri yok etmeye yardımcı oluyor. Cildin üst tabakasına detoks yapan ve vücut hatlarını sıkılaştıran Gaia Selülit Masajı, minimum 10 seans uygulandığında etkisini gösteriyor. Yaza hazırlık için mükemmel bir cilt temizliği ve ferahlığı sunan selülit masajı Gaia Spa’da 1 Nisan’dan itibaren 10’lu paket olarak 2.500 TL’den sunuluyor.

Rahatlatıcı ve enerji veren masaj terapileri ile zarif, modern spa terapileri ve otantik Türk ritüellerini birleştirerek eşsiz bir spa deneyimi yaratan Gaia Spa’da yüksek kalitede organik ürünlerle doğal tedavi yöntemleri de uygulanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT