Gc ile Işıltının Çekiciliğine Kapılacaksınız

Gc ile Işıltının Çekiciliğine Kapılacaksınız

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gc ile Işıltının Çekiciliğine Kapılacaksınız

Tarihler: 30 Nisan 2020 Perşembe ~ 30 Haziran 2020 Salı

Firma: saatvesaat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2020 ~ Haz 30, 2020

Birbirinden estetik ve göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Gc’nin Swarovski kristallerinin başrolde olduğu yeni modelleri kadınlara çekici bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Gc’nin yeni modelleri şık ve ihtişamlı tasarımlarıyla kadınlara büyüleyici bir şıklık vadediyor. Gc’nın ışıltıyı seven kadınlara hitap eden modellerinde, bezeli çepeçevre saran Swarovski kristalleri son derece şık ve iddialı görünüyor. Birbirinden kadran rengiyle ayrılan yeni modellerde, göstergelerde roma rakamlarıyla birlikte yine Swarovski kristalleri dikkat çekiyor. Çelik bilezik ise saatin ihtişamlı görüntüsüne güçlü bir dokunuş yapıyor.

Gc koleksiyonunda yer alan birbirinden iddialı erkek ve kadın saatlerini www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT