Gece Çantalarına Özel Maskara: Golden Rose Sexy Black

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gece Çantalarına Özel Maskara: Golden Rose Sexy Black

Tarihler: 02 Kasım 2012 Cuma ~ 02 Ocak 2013 Çarşamba

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2012 ~ Oca 2, 2013

Yeni Ürün! Golden Rose Sexy Black Maskara, kirpikleriniz için ihtiyacınız olan bütün özellikleri karşılayarak çıtayı zorlayacak, kirpiklerinizde takma kirpik etkisi yaratacak.

Yeni formülü ve şekillendirici fiberlerin gücüyle yaratılan özel fırçalı Golden Rose Sexy Black Maskara, ambalajında yer alan özel tasarım dantel figürüyle özellikle gece çantanızın en şık ve seksi parçası olacak.

Golden Rose’un feminenliği ve dikkat çekici bakışları ön plana çıkaran yeni ürünü Golden Rose Sexy Black Maskara, kirpiklerinize bambaşka bir boyut kazandırarak manyetik bakışlara sahip olmanızı sağlayacak.

Özel tasarlanan esnek fırçasının gücüyle ekstra dolgun, kıvrık ve hacimli kirpikler ile takma kirpik etkisi yaratan Golden Rose Sexy Black Maskara, gözlerinizi mükemmel bir şekilde belirginleştirerek gizemli bakışlar yaratacak. Golden Rose Sexy Black Maskara’nın yoğun siyah rengi, kirpiklerinizi her açıdan yakalayabilen asimetrik fırçası sayesinde kirpikleriniz bakışlarınızın önüne geçecek.

Benzersiz formülü ve özel tasarım esnek fırçası sayesinde, kirpiklerinizde istediğiniz uzunluğu yakalayana kadar kirpikleriniz birbirine yapışmadan uygulayabileceğiniz Golden Rose Sexy Black Maskara, gözlerinizde beklentilerin ötesinde bir görüntü yaratacak. En etkili sonuç için, ilk adımda fırçanın tamamını kullanarak yoğun siyah renk, hacim ve uzunluk yakalarken, fırçanın ucundaki yuvarlak fırça ile ise kirpiklerinizi tek tek tarayarak gün boyu kalıcı sonuç elde edebilirsiniz.

Fiyatı 17.75 TL olan Golden Rose Sexy Black Maskara’yı Türkiye’deki tüm parfümeriler, Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabilirsiniz.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT