Gecenin Kreatif İnsanları İçin Asla Çok Geç Değil

Gecenin Kreatif İnsanları İçin Asla Çok Geç Değil

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gecenin Kreatif İnsanları İçin Asla Çok Geç Değil

Tarihler: 16 Temmuz 2019 Salı ~ 16 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2019 ~ Eyl 16, 2019

adidas Originals tüm dünyada kreatif insanlar için tasarlanan koleksiyonu Nite Jogger’ın ‘3M Project’ modeliyle göz alıcı bir parlaklıkla geceye yaratıcılık katıyor. Dünyanın önemli reflektör malzemeleri üreticisi olan 3M™ Scotchlite™ Reflective Materials sayesinde model bir üst seviyeye taşınıyor.

adidas’ın 70’li yılların sonunda şafaktan alacakaranlığa kadar koşan sporcular için tasarladığı 2019 sezonunun en güçlü adidas Originals siluetlerinden biri Nite Jogger şimdi daha parlak.

3M™ Scotchlite™ Reflective Materials iş birliğiyle hayata geçirilen Nite Jogger ‘3M Project’, işlemeli 3 bant, ön kısımdaki parlak detayları, topuk ve yanlarda Trefoil logosu, topuk ve dil üzerinde marka da dâhil olmak üzere çeşitli grafik detayları ile dikkati çekiyor. İş birliğinin bir yansıması olarak modelin ortasında büyük boyutlu bir yansıtıcılı 3M logosunun yanı sıra, dilin iç kısmında 3M dokuma bir etiket detayı bulunuyor. Nite Jogger’ın dış tabanında Mors alfabesi ile yazılmış "gecenin hızı" mesajı sneakerın tasarımını ve varlığını bütünlüyor.

Nite Jogger spor ayakkabısı, yüksek görünürlük sağlayan detaylar ve BOOST ile geliştirildi. Hikayesi tüm dış materyalleriyle eşleşen model, tüm tasarım ögeleriyle bir hikayenin her bir adımını tamamlıyor. Dış yüzeyinde hafif ve nefes alan yüzeyi, yumuşak örgü ve süet kaplama özelliklerine sahip. Bu malzemeler bir araya gelerek yaratıcılığın 7/24 sürekli beslenmesi için büyük bir adaptasyon sunuyor. Nite Jogger, geceleri yıldızı parlayan her bir yaratıcının mutlaka sahip olması gereken motivasyonu simgeliyor.

Nite Jogger ‘3M Project’ dünya çapında 6 Temmuz tarihinde satışa sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT