Geleneksel Lezzet Geleneksel Tasarımlarla Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Geleneksel Lezzet Geleneksel Tasarımlarla Buluşuyor

Tarihler: 16 Ekim 2012 Salı ~ 16 Aralık 2012 Pazar

Firma: Porselen Sepeti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2012 ~ Ara 16, 2012

Osmanlı ihtişamı, kahve keyiflerimize geri dönüyor. Yaldızları ve tonlarıyla geçmişin görkemini yansıtan kahve fincan takımları, porselensepeti.com’da satışa sunuluyor.

Osmanlı’nın göz alıcı tasarımları ve görkemli motifleri gündelik hayatımıza geri dönüyor. Modern biçimlerle harmanlanan geleneksel tarzlar bugün her zamankinden daha yoğun biçimde estetik anlayışımıza hakim durumda. Geleneksel keyfimiz Türk kahvesi de bu “geleneksele dönüş” trendiyle biçim değiştiriyor.

Porselensepeti.com geleneksel motiflerin gündelik hayatımızdaki yükselişine paralel olarak Osmanlı tonları ve biçimleriyle tasarlanmış fincan setlerini Türk kahvesi tutkunlarıyla buluşturuyor. Modernle gelenekselin zarif kombinasyonları olarak ortaya çıkan fincan setleri kahve keyfimize ekstra keyif katıyor.

Osmanlı’nın göz alıcı kaftanlarının modern tasarıma sahip kahve fincanlarına nakşedildiği Kaftan kahve seti, hem tasarımı hem de renkleriyle göz dolduruyor. Kahve fincanları, fincan tabakları ve su bardaklarından oluşan 18 parçalık set, Osmanlı ihtişamını evlerimize getiriyor.

Zarif tasarımıyla dikkat çeken Armine kahve seti, mor rengin üzerine nakşedilmiş yaldızlı işlemelerle öne çıkıyor. 1 adet kristal su bardağının yanı sıra el yapımı kahve fincanı ve tabağından oluşan set, kahve geleneğinin asaletini ortaya koyuyor.

Modern bir formda dizayn edilmiş Kavuk Turkuaz kahve fincanı ise, turkuaz renk üzerine işlenmiş yaldızlı desenleriyle gündelik kahve keyfimizde ihtişamlı bir geçmişin anılarını yaşatıyor.

Geçmişin izleriyle modern motiflerin buluştuğu bu tasarımlar ve daha fazlası porselensepeti.com’un sanal raflarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT