Genç ve Özgür Ruhlara Renkli Bir Yaz

Genç ve Özgür Ruhlara Renkli Bir Yaz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Genç ve Özgür Ruhlara Renkli Bir Yaz

Tarihler: 27 Mart 2018 Salı ~ 27 Mayıs 2018 Pazar

Firma: Giorgio Armani

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2018 ~ May 27, 2018

İkonik İtalyan tasarımcı Giorgio Armani'nin, genç neslin stil kodlarından esinlenerek yarattığı, giyim ve aksesuar markası A|X Armani Exchange, ilkbahar yaz koleksiyonunda denim rahatlığını şehir ruhu ile birleşiyor. Koleksiyon şehir yaşamının kurallarını özgür ve spor kıyafetlerle tasarımlarına taşıyor, güçlü ve şık bir karakterlerle yeniden yorumluyor.

New York sokak ruhunu yansıtan A|X Armani Exchange ilkbahar yaz koleksiyonu, Amerikan kolej stilinden esinleniyor. Tasarımlarında mavi ve tonları, siyah-beyaz ve çarpıcı neon renkler ile askeri yeşil tonlar sıkça kullanılıyor. Büyük logolu ve cesur baskılı t-shirtler, eşofmanlar ve denim tasarımlar sokak modasının kodlarını verecek rahat ve özgür parçalarla tamamlanıyor.

A|X Armani Exchange mağazaları, Türkiye’de Hilltown AVM, Akmerkez AVM, Akasya AVM, Galleria AVM, Palladium AVM, Ankara Next LevelAVM, Ankara KentPark AVM, Mersin Marina, Antalya Terracity AVM, İzmir Point Bornova AVM’de hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT