Gençler için Rengarenk Banyolar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gençler için Rengarenk Banyolar

Tarihler: 05 Haziran 2012 Salı ~ 05 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Creavit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2012 ~ Ağu 5, 2012

Creavit’ten Gençler için Creavit Up Serisi

Banyolar için çağdaş tasarımlar sunan Creavit, banyosunda kusursuzluğu arayanlar için Creavit Up serisini sunuyor. Tasarım ile teknolojiyi, modernizm ile minimalizmi bütünleştiren Creavit Up serisi birbirinden farklı üç tasarımla banyolara farklı bir yorum katıyor.

Detay aşkı etkisiyle eşsiz ortamlar yaratan Creavit, banyonuzun atmosferindeki belirleyici tasarım modüller ile sınırsız banyo dizaynları yaratmanızı kolaylaştırıyor.

Yeşil ve sarının harmanı rengiyle Lemon, pembe ve lilanın uyumunu sunan Paff ve mavi ile turuncunun kendine güvenini sunan Sport olarak üç farklı konsept sunan Creavit Up koleksiyonu farklılık ve orijinallik arayan herkese hitap ediyor. Ayna, alt ve üst modüllerden oluşan banyo mobilyalarının tamamlayıcısı asma klozetler ve minimal lavabolar da kolay temizlenme özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Creavit Up serisi; yeni tip yüzeyleri ve renkleri ile gençler ve kendini genç hissedenler için daima sınırsız banyo dizaynlarına imkan tanıyan alternatifler sağlıyor.

www.creavit.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT