Geri Dönüşüm Hiç Bu Kadar Güzel Görünmedi

Geri Dönüşüm Hiç Bu Kadar Güzel Görünmedi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Geri Dönüşüm Hiç Bu Kadar Güzel Görünmedi

Tarihler: 02 Nisan 2020 Perşembe ~ 02 Haziran 2020 Salı

Firma: Timberland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2020 ~ Haz 2, 2020

Bahar sezonunda Timberland, gücünü inovasyon ve sürdürülebilir materyallerden alıyor. Yeni koleksiyondaki dayanıklı, konforlu ve stil sahibi parçalar sürdürülebilir, geri dönüşümlü ve ekolojik malzemelerle tasarlandı.

Geçtiğimiz yıl duyrulan ve Timberland koleksiyonunun kalbinde yer alan “Doğanın Kahramanlara İhtiyacı Var” kampanyası, İlkbahar - Yaz 2020 koleksiyonuna da yansıyor. Timberland’in erkek ilkbahar koleksiyonu gücünü hiç olmadığı kadar geri dönüşümden ve inovasyonda alırken, moda trendlerinden de geri kalmıyor. Bunun sonucunda da ortaya giyerken “stil” sahibi olduğu kadar, ardında yatan sorumlu üretim felsefesi sayesinde “iyi” hissettiren bir koleksiyon çıkıyor.

Yeni koleksiyonun %90’ından fazlasında sürdürülebilirlik vizyonun temsilcisi malzemeler kullanıyor!
Geçtiğimiz yıl duyrulan ve Timberland koleksiyonunun kalbinde yer alan “Nature Needs Heroes” kampanyası, İlkbahar - Yaz 2020 koleksiyonuna da yansıyor. 2020 İlkbahar - Yaz hazır giyim koleksiyonunda Timberland’ın geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılmış patentli materyali ReBOTL dahil olmak üzere çevre dostu malzemelerin kullanıldığı 142'den fazla model yer alıyor.

Yeni sezondaki dış giyim seçenekleri geçiş mevsimine uygun ince montlar, inovatif ve hafif yağmurluklar, zamansız şık bomber ceketler ve outdoor parka stillerden oluşuyor. Pantolon modellerinde de tercih edilen ReBOTL malzemeler şık, inovatif ve modern tasarımlar ortaya koyuyor. Cepli kargolar ve lastikli inovatif modeller sokak stilini tamamlarken, chinolar ise şehirli erkeğin gün boyu aradığı rahatlık için tasarlandı.

İnce, hafif ve suya dayanıklı Neovent-S teknolojisi nemi engellerken kumaşın doğal yumuşaklığını muhafaza ediyor ve nefes alabilen ve tutan dış giyim modelleri ortaya çıkartıyor. Timberland’in ilkbahar erkek sezonu ceketlerinde doğayla uyumlu bej, haki, gri, mavi tonların yanı sıra parlak mavi, turuncu, sarı renkler öne çıkıyor.

Outdoor özellikleri taşıyan, vintage, grafik desenli ve parlak renkli Backwoods dış giyim koleksiyonunda da Neovent teknoloji öne çıkıyor. Patentli ReBotl ve geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanıldığı Grey Collar koleksiyonu ise ilhamını klasik iş giysilerinden ve tulumlardan alıyor. Ergonomik stilleri, doğayla uyumlu kahve ve turuncu tonlarda detaylar ve desenler tamamlıyor. Nature Needs Heroes Coach ve tamamı geri dönüşümlü Ecoriginals ceketler ise koleksiyonun gözde parçalarını temsil ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT