Gift Of Love Özel Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gift Of Love Özel Koleksiyonu

Tarihler: 06 Şubat 2013 Çarşamba ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Vogue

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2013 ~ Şub 14, 2013

“Seni seviyorum” demenin pek çok yolu ve zamanı vardır. Vogue bu yıl, sevdiklerimizi kalbimizde taşıdığımızı vurgulamak için özel bir koleksiyon yarattı. Vogue’un tarzını kusursuz şekilde yansıtan iki çarpıcı modelden oluşan bu koleksiyon; cesur, renkli, çağdaş ve trend sahibi.

Vogue kreasyonlarının neşeli ve maceracı ruhu, aşkı her zaman kutlamak için, günümüz kadınının çarpıcı dinamikliği ile seçici ve rafine zarafetine uygun olarak ideal “Gift of Love” hediyesinde hayat buldu.

Gift of Love özel koleksiyonu güncel tasarımlar, muhteşem renkler, en son trendler ve saplara uygulanmış kristal kalp ayrıntısı gibi çarpıcı özellikler ile tasarlandı.

VO 2792SB
Retro esintiler ve zamansız şıklık, bu modelin başlıca ilham kaynakları. Yuvarlak, büyük tasarımı ile kalın ve hafif kedigözü bir çerçeveye sahip bu model, sap üzerindeki çağdaş ve çarpıcı kristal kalp aksesuarı ile zenginleşiyor.

Renk seçenekleri:
Kırmızı/beyaz, mavi/turuncu, gri lila/yeşil, Havana, fındık, kiraz ve klasik siyah.

VO2791SB
Köşeli hatlara sahip bu modelde, sapta yer alan kristal kalp, kalın ve modern çerçeve ile kusursuz bir bütünlük sağlıyor.

Renk seçenekleri:
Opal kahverengi (mavi saplı), kiraz rengi (koyu bordo saplı), kırmızı/beyaz (kırmızı saplı), açık kahverengi/sarı (açık kahverengi saplı), Havana kahvesi, fındık ve kiraz.

Özel ambalaja sahip bu koleksiyon, aşkınızı kutlamak ve sevdiklerinizi şaşırtmak istediğinizde en ideal hediyeniz olacak...

www.vogue-eyewear.com

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT