Golden Rose’dan Cep Yakmayan Güzellik Önerileri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Golden Rose’dan Cep Yakmayan Güzellik Önerileri

Tarihler: 25 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 25 Eylül 2012 Salı

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2012 ~ Eyl 25, 2012

Yaz mevsiminde seyahat planları ve ihtiyaçların arasında güzelliğini de ihmal etmek istemeyen kadınlara Golden Rose, 34.55 TL’lik makyaj malzemesiyle cep yakmadan güzellik elde etme imkânı sunuyor.

Golden Rose, yaz mevsiminde tatile çıkarken bütçesini sarsmadan alışveriş yapmak isteyen kadınlar için, bronz allık, kirpiklerde maksimum hacim sağlayan maskara, yoğun siyah renk veren göz kalemi ve pırıltılı rujdan oluşan ürünleri en uygun fiyata sunuyor.

Göz kaleminden fara, allıktan ruja kadar yüzlerce çeşit ve farklı renklerde ürün gamına sahip Golden Rose’dan, sadece 34.55 TL ödeyerek tepeden tırnağa güzelliğin formülü:

Cildinizi gün boyu güneşin zararlı ışınlarından koruyan SPF 15 koruma faktörlü Bronzing Terra Powder, pürüzsüz ve ipeksi dokusu ile makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. Yoğun formülü ile uzun süre kullanabileceğiniz bronz pudranızı, ister bronzer olarak, isterseniz allık olarak kullanabilecek, tazelemeye ihtiyaç duymadan gün boyu bronzluğunuzu kaybetmeyeceksiniz.

Golden Rose Bronzing Terra Powder fiyatı: 13.30 TL

Kirpiklerde maksimum hacim özelliği ile Golden Rose Cat Walk Maskara’nın yoğun rengi derin ve etkileyici bakışlarınızın yaratıcısı olacak. Kirpiklerinize tek bir dokunuşla mükemmel etki edecek Golden Rose Cat Walk Maskara’nın yeni formülü ve özel tasarlanmış fırçası ile maksimum hacimli dolgun kirpiklere sahip olacaksınız.

Golden Rose Cat Walk Maskara’nın fiyatı: 5.90 TL

Siyah renkli Golden Rose Smoky Effect Eye Pencil Deep Black ile 60’lı yılların modasını da andıran derin ve romantik bakışlara sahip olacaksınız. Özellikle kirpik diplerine kalın hatla çekilen ve gözlerinizi ön plana çıkaran siyah renkteki Golden Rose Smoky Effect göz kalemi ile çevrenizdeki herkese avangart etkiyi hissettireceksiniz.

Golden Rose Smoky Effect Eye Pencil Deep Black’in fiyatı: 6.60 TL

Yaz sezonu boyunca güneşin sıcaklığını yansıtacak toprak tonları, Golden Rose Perfect Shine Ruj’un 208numaralı ışıltılı kahverengiyle dudaklarınızda parlayacak. Makyajınızı tamamlamak için, ağırlık hissi vermeyen ve kolayca sürülen Golden Rose Perfect Shine 208 numaralı rengini deneyebilirsiniz.

Golden Rose Perfect Shine Ruj fiyatı: 8.75 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT