Görüntülü online Satış Hizmeti

Görüntülü online Satış Hizmeti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Görüntülü online Satış Hizmeti

Tarihler: 27 Mayıs 2020 Çarşamba ~ 27 Temmuz 2020 Pazartesi

Firma: Altınyıldız Classics

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2020 ~ Tem 27, 2020

Yaşam ve alışveriş alışkanlıklarının değiştiği, online alışverişin önem kazandığı bu dönemde, dijital dünya yeni bir ivme kazandı. Kuşkusuz hayatımızın dijitalleşmesi koronavirüsle başlamadı ama hayatımıza da yenilikler kattı. Milyonlarca insan ‘Home office’ (evde çalışma) ile tanıştı, kapalı olan alışveriş mağazaları bir tıkla ayağımıza geldi. Bu süreçte düğünlerini erteleyen çiftler ise düğün alışverişlerini online platformlardan sürdürmeye devam ediyorlar.

Altınyıldız Classics, özel gecelerin ve düğünlerin vazgeçilmezleri olan takım elbise, smokin ve ceketleri erkekler rahatlıkla seçebilsinler diye ‘Görüntülü online satış hizmeti’ni başlattı.

Uygulmadan faydalanmak isteyen müşteriler, Altınyıldız Classics, internet sitesi www.altinyildizclassics.com üzerinden tarih ve saat seçerek randevularını oluşturabiliyorlar. Randevu saati geldiğinde görüntülü canlı servis süreci başlıyor, satın almayı düşündükleri ürünler ile ilgili görüşüp karar verdikleri takım elbise, smokin ya da ceketi seçip isterlerse farklı kombinler yaparak online olarak satın alabiliyorlar.

Altınyıldız Classics, ‘Görüntülü online satış hizmeti’ ile dijitalleşen müşteri deneyimini keyfe dönüştürürüken erkeklere mutlu olacakları bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT