Greyder’de Yüzde 40’a Varan İndirim Fırsatı Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Greyder’de Yüzde 40’a Varan İndirim Fırsatı Devam Ediyor

Tarihler: 24 Ocak 2013 Perşembe ~ 24 Mart 2013 Pazar

Firma: Greyder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2013 ~ Mar 24, 2013

Tracking ve casual ayakkabı seçeneklerindeki sağlam yapısı, uzun süreli dayanıklılığı ve güven veren dinamizmiyle her koşula meydan okuyan Greyder, % 40’a varan kış indirimiyle ürünlerine daha uygun fiyatlarla sahip olma şansı yaratıyor.

Üstelik ayakkabılarınızın tamamlayıcısı Greyder çantanızla farklı kombinasyonlar yapıp tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz…

City Style ile şehriniz siz nerede olursanız olun sizinle…

İster romantik, kozmopolit, isterseniz masalsı ve nostaljik bir tercih yapıp kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz… Bu kış şehrin kalbi, Greyder City Style serisinde atıyor. İşlevsel ve teknolojik tasarım zıtlıklarıyla yan yana kullanılıyor. Özellikle daha yumuşak derilerle çalışılmış teknolojik tarz ve çok fazla vurgulanan rahat görünüm kış sezonu için ideal bir uyum sağlıyor.

Kentin kalbine konforlu ve asil adımlar atmaya hazırlanın…

Siyah ve kahvenin yoğunluğunun yanı sıra honey gold ve cobalt mavi tonları bu sezonun gözde renkleri arasında yer alıyor. Her adımda hissedeceğiniz Greyder rahatlığı ile City Style modelleri nereye giderseniz gidin sizi takip ediyor.

2013 kış sezonunda Greyder modelleri ile en şık adımları atabilirsiniz. Gerçek deri ve el yapımı ürünlerin doğallığı ile yoğun hava şartlarına rağmen kış boyunca hayat dolu bir dünyaya dahil olmak hiç de zor değil. Kadınların büyük beğenisini kazanan Greyder botlar şıklık ve dayanıklılığı bir arada sunuyor.

www.greyder.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT