Grohe’den Ramazan Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Grohe’den Ramazan Kampanyası

Tarihler: 03 Temmuz 2014 Perşembe ~ 31 Temmuz 2014 Perşembe

Firma: Grohe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2014 ~ Tem 31, 2014

Musluk suyunu içme suyuna dönüştüren GROHE Blue® ve dokunmatik özelliğe sahip GROHE Minta Touch ve GROHE Zedra Touch mutfak bataryaları, Ramazan’a özel 1 Temmuz – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında yüzde 50 indirimli olarak ve ücretsiz montaj fırsatıyla sunuluyor.

GROHE, 1 Temmuz – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasındaki Ramazan kampanyasında musluk suyunu arıtarak içme suyuna dönüştüren GROHE Blue® sistemi ve mutfakta yepyeni bir dönem başlatan dokunmatik özelliğe sahip GROHE Minta Touch elektronik mutfak bataryası ile yine dokunmatik özelliğe sahip GROHE Zedra Touch mutfak bataryasını yüzde 50 indirimli sunuyor. Kampanya kapsamında ayrıca Blue® sistemi satın alan herkese 515 TL değerindeki bir adet filtre de hediye ediliyor.

GROHE Blue® sistemi sizi taze su ile hazırlanmış serinletici içecekler ile ferahlatacak çeşitli seçenekler sunuyor. Evde ya da ofiste, musluktan akan suyu arıtarak taze içme suyuna dönüştürüyor. Ağır şişe su kolilerinin nakliyesi ve taşınmasına olan ihtiyacı ortadan kaldırarak aynı anda hem ev bütçesinin hem de çevrenin üzerindeki yükü hafifletiyor. GROHE Blue® UltraSafe Pure Su Sistemi aynı zamanda seçilen tek kumandalı batarya ile filtre fonksiyonu ve gerekli su filtresini içeriyor. Tüm GROHE Blue® bataryalarında, biri filtrelenmemiş sıcak ve soğuk şebeke suyu, diğeri ise taze filtrelenmiş içme suyu için iki ayrı su kanalının bulunduğu sofistike bir sistem kullanılıyor.

GROHE Minta Touch ve GROHE Zedra Touch ile elleriniz kirli olsa da mutfak bataryanız temiz
Parmaklarınız kirli, yağlı, yapışkan veya pis mi? Hiç sorun değil; tek yapmanız gereken elinizin tersi, bileğiniz veya kolunuz ile hafifçe dokunmak. Mutfakta yepyeni bir dönem başlatan GROHE Minta Touch elektronik mutfak bataryası ise dokunmatik özelliği ile sadece çıkış ucu veya gövdesine dokunularak çalıştırılabiliyor. Aynı özellik, Zedra serisinin harika şekilde sadeleştirilen görünümünü üst düzey bir mutfak bataryasından beklenen gelişmiş fonksiyonellik ile harmanlayan GROHE Yeni Zedra Touch serisinde de bulunuyor. Her iki üründe de hijyenik, son derece güvenilir ve etkileyici şekilde su tasarrufu sağlayan bu kullanım şekli, EasyTouch teknolojisi ile mümkün hale geliyor.

GROHE bayileri ücretsiz montaj koşulları konusunda müşterilere yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT