Güne lezzetli bir ara: Doğadan Meyve Molası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Güne lezzetli bir ara: Doğadan Meyve Molası

Tarihler: 09 Eylül 2015 Çarşamba ~ 09 Kasım 2015 Pazartesi

Firma: Doğadan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2015 ~ Kas 9, 2015

Doğadan, yepyeni sağlıklı atıştırmalık ürünü Doğadan Meyve Molası ile meyvelerin tüm iyiliğini sunmaya devam ediyor. Doğadan Meyve Molası, düşük kalorili ve tamamen doğal içeriğiyle ara öğünleriniz için ideal bir sağlıklı atıştırmalık.

Türkiye’de bitki ve meyve çayı kategorisinin kurucusu Doğadan’ın 40 yıllık uzmanlığıyla hazırlanan Meyve Molası için özenle seçilmiş taptaze meyveler en doğal haliyle püre haline getiriliyor. Konsantre edilmeden, hiçbir koruyucu ve renklendirici eklenmeden pratik ambalajında sunuluyor. İlave şeker içermeyen Doğadan Meyve Molası, sadece 50-60 kalori değeri ile ara öğünleriniz için hafif ve keyifli bir lezzet. Türkiye’nin ilk yetişkinlere özel meyve püresi olma özelliği taşıyan Doğadan Meyve Molası; çilek, elma, böğürtlen ve elma, armut, muz olmak üzere iki farklı lezzet seçeneğiyle sunuluyor.

Ayrıca kolay taşınabilen ve tekrar kapanabilen ambalajıyla; evde, ofiste, okulda, sporda kısaca her yerde pratik kullanım sağlıyor.

Şimdi kendinize bir iyilik yapın ve Doğadan Meyve Molası ile güne lezzetli bir mola vermenin keyfine varın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT