Güneş ve Denizde Yıpranmış Saçlara İksir Etkisi

Güneş ve Denizde Yıpranmış Saçlara İksir Etkisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Güneş ve Denizde Yıpranmış Saçlara İksir Etkisi

Tarihler: 16 Temmuz 2019 Salı ~ 16 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Phyto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2019 ~ Eyl 16, 2019

Gücünü bitkilerden alan Phyto’nun özel bakım serisi Phytoelixir yazın yıpratıcı etkilerini minimuma indirerek saçınızı korumaya alıyor! Saça iksir etkisi yaratarak güzelliğini ortaya çıkaran Phytoelixir saçları ağırlaştırmadan ve diplerini yağlandırmadan onararak saçın ihtiyacı olan bakımı sağlıyor!

Phytoelixir Yağ (75 ML)
Phytoelixir Yağ yaz aylarında deniz, havuz, kum ve güneş gibi etkenlerin yol açtığı kuruluk ve ışıltı kaybıyla savaşıyor. Yağ her bir saç telini tek tek besliyor ve korumaya alıyor. Yumurta sarısı yağı içerdiği A ve E vitaminleri ve mineraller ile saç tellerini besler ve güçlendirir. Ürün içeriğindeki kamelya yağı saçı ağırlaştırmadan nemlendirir ve ışıltı sunar. Nem ve ışıltısına kavuşan saçlar %98 bitkisel ve doğal içerikli formülü ile doğanın gücünü ve mucizesini taşıyor.

Phytoelixir Maske
Haftada bir kez uygulayacağınız Phytoelixir Maske bakımınızın son adımı olarak saçınıza pürüzsüz bir etki sağlıyor. İçeriğindeki nergis mumu saçınızı duruladıktan hemen sonra nemlendirici etkisiyle sağlıklı bir görünüm sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT