Güneş Yüzünü Gösterdi, Tadını The North Face® İle Çıkarın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Güneş Yüzünü Gösterdi, Tadını The North Face® İle Çıkarın

Tarihler: 21 Mayıs 2014 Çarşamba ~ 21 Temmuz 2014 Pazartesi

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2014 ~ Tem 21, 2014

The North Face®, yaza fit girmek veya yürüyüş yapmak isteyen erkek ve kadınlara yönelik tasarladığı yeni sezon ürünlerinden Better Than Naked Koleksiyonunu sporseverlerin beğenisine sunuyor. Doğadaki renklerden esinlenerek tasarlanan, mavi, yeşil, turuncu ve turkuvazın bir araya geldiği ürünleriyle daha fazla kilometrenin konforlu bir şekilde kat edilmesini sağlarken, sunduğu konfor ile gönülleri fethediyor.

İnce ve fonksiyonel ürünleriyle her koşulda spor yapmak isteyenlere özel olarak tasarlanan bu koleksiyon, kullanılan teknolojiyle sıcak günlerde nem kontrolü sağlarken, kuruma zamanını da hızlandırıyor. Koleksiyondaki ürünlerin dikişsiz kesimi ağırlığı azaltırken yıpranmaya karşı dayanıklılığı artırıyor. İnsan vücudunun işleyişine göre kalıp olarak haritalandırılmış havalandırma sistemi sayesinde yüksek hava akışı ve hareket özgürlüğü sağlayan ürünler terlemeyi minimuma indirirken spor esnasında yüksek performans sağlıyor.

Koşarken Gerek Duyduğun Tüm Ekipmanlar Yanında
Modern ayrıntılarla retro esintilerin buluştuğu bir koleksiyon ürünü olan Base Camp Özel Duffel Serisi Keşif Çantaları yenilenen tasarımıyla dikkat çekiyor. 1978'den beri dünyanın lider kâşiflerinin eşyalarını taşıyan The North Face, yeni koleksiyonla orijinaline nazaran ekstra bir dayanıklılıkla macera tutkunlarının karşısına çıkıyor. Metal donanımı, taşıma saplarındaki kaliteli deri aksamları ve omuz kayışları gibi lüks özellikleriyle ön plana çıkan çantalar ihtiyacınız olan her şeyi kolaylıkla yanınızda taşımanızı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT