Güneşin Batışından Esinlenen Kırmızı Yine Dudaklarda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Güneşin Batışından Esinlenen Kırmızı Yine Dudaklarda

Tarihler: 20 Eylül 2012 Perşembe ~ 20 Kasım 2012 Salı

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2012 ~ Kas 20, 2012

Dünya kadınlarının tercihi renkli kozmetik öncüsü Golden Rose, çilek kırmızısı Pearl Gloss Lipgloss 9 numarayı öneriyor!

Golden Rose, Sonbahar sezonunda soft renkleriyle hüznü değil, romantizmi vurgulayacak. Golden Rose kadınlarının en çok tercih ettiği Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss Serisi’nin 9 numara çilek kırmızısı, iddialı makyajınızı tamamlamanızda en büyük yardımcınız olacak.

Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss no 9 yumuşak ve yuvarlak hatlı fırçası ile uygulama kolaylığı sağlarken, kalıcı yapısı ile dudaklarınızda yarattığı sedefli ve parıltılı görünümünü gün boyu kaybetmeyecek.

Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss Serisi içeriğindeki Shea Butter ile dudaklarınızın nemlenmesini sağlarken E Vitamini ile de bakımını yapacak ve çekici dudaklara sahip olmanız eskisinden çok daha kolay olacak. Bu yaz trendlerinden ışıltılı ruj modasına uyum sağlamanız için birbirinden canlı 12 moda rengi bulunan Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss, özel tasarım boyutu ile akşam davetlere katılırken portföy çantanızda bile kolaylıkla taşıyabileceksiniz.

Kirpik diplerine ince hatla çekilen eyeliner ve Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss 9 numara çilek kırmızısı ile ister işe giderken isterseniz de gece dışarı çıkarken bronz teninizle etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu senenin en trend renklerinden kırmızının en iddialı tonu olan Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss 9 numarayı, pastel tonlarındaki allığınızla rahatlıkla kullanabilecek, çekici dudaklara sahip olmanın keyfini yaşayacaksınız.

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss Serisi fiyatı ise 11,70 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT