Günlük Rutininizi Miniso ile Eğlenceli Hale Getirin

Günlük Rutininizi Miniso ile Eğlenceli Hale Getirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Günlük Rutininizi Miniso ile Eğlenceli Hale Getirin

Tarihler: 12 Eylül 2018 Çarşamba ~ 12 Kasım 2018 Pazartesi

Firma: Miniso

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2018 ~ Kas 12, 2018

Bir yaz dönemi daha geride kalırken herkes günlük rutinine geri dönmeye başladı. Şimdi okula ve işe konsantre olmak Miniso’nun rengarenk ürünleriyle çok kolay!

Her hafta yenilenen 6000. çeşit ürünüyle her güne renk katan inovatif Japon markası Miniso, günlük rutininizi eğlenceli hale getirecek ürünlerle öne çıkıyor. Miniso’nun renkli dünyası okulu ve işi daha keyifli hale getiriyor.

Rutininize renk katın!
Miniso kulaklıklar ile hem ritmi yakalayıp hem de tarzınızı konuşturmak mümkün. “Aman şarjım bitmesin atacak çok story’im var” diyenler için ise farklı boyutlarda rengarenk powerbankler dikkat çekiyor.

Bu pazartesi diyete girenlere, ofis yemeğinden kaçanlara, telefon tutucu özellikli kapağı ile bento box’lar ve gıda saklama kutuları yeni sezonda vazgeçilmezlerin arasına gireceklerden.

Uzun süren toplantılarda masanızda unuttuğunuz kahveniz soğumasın, ders çalışırken uykunuz gelince destek olsun diye de Miniso termoslar, bitmek bilmeyen notlara rağmen yazmak isteyeceğiniz tasarım not defterleri uygun fiyatları ve sayısız çeşidiyle öne çıkıyor. Su içmek için renk arayanlar için ise pipetli bardaklar sıkıcı masalara hareket getiriyor.

Birbirinden farklı içerikleri ve boyutları ile hem çanta hem de ofis boyu ıslak mendiller ise Miniso dokunuşları ile yeniden tanımlanıyor. Her zevke hitap eden lisanslı desenler paketlere neşe katıyor. Her yere taşımak isteyeceğiniz girdiği yere neşe saçan yastıklar ile de havanızı anında değiştirebilirsiniz.

Toplantı öncesi makyaj dokunuşunu önemseyenler içinde Unicorn fırçaları makyaj rutinini eğlenceli hale getiriyor.

Miniso’nun özel tasarlanmış ürünlerine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Samsun ve Adana’da bulunan 32 Miniso mağazasında ayrıca www.miniso.com.tr’den sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT