Günün Yorgunluğunu Yüzerek Atın

Günün Yorgunluğunu Yüzerek Atın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Günün Yorgunluğunu Yüzerek Atın

Tarihler: 17 Temmuz 2019 Çarşamba ~ 17 Eylül 2019 Salı

Firma: Wish More Fitness & SPA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2019 ~ Eyl 17, 2019

Ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlayan Wish More Hotel Fitness & SPA, yaz gelmesine karşın hala tatile çıkıp yüzme keyfini yaşayamayanlara benzersiz bir deneyim sunuyor. 2000 metrekarelik genişliği ile dikkat çeken Wish More Fitness & SPA’da bulunan yüzme havuzu, ister sağlık ister eğlence için yüzme sporundan vazgeçemeyenlere konfor, sağlık ve keyfi bir arada yaşatıyor.

Yaz sezonu gelmesine rağmen çalışan kesim için günlük hayatın hızlı temposu halen devam ediyor. Wish More Hotel İstanbul, çalışma hayatının yoğun gündeminden uzaklaşarak sağlığını ve formunu korumak, tatile çıkamasa da yüzme keyfini kentte de yaşamak isteyenler için konforlu ve keyifli bir deneyim sunuyor.

Wish More Hotel İstanbul’un genişliği ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile dikkat çeken fitness ve SPA kompleksi Wish More Fitness & SPA’nın içinde yer alan lüks yüzme havuzu, hem otelden hem de otel dışından gelen misafirleri ağırlayarak günün yorgunluğunu atmalarını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT