Güvenli ve Rahat Bir Seyahat İçin İhtiyaç Duyulan Herşey

Güvenli ve Rahat Bir Seyahat İçin İhtiyaç Duyulan Herşey

Alışveriş Alışveriş Rehberi Güvenli ve Rahat Bir Seyahat İçin İhtiyaç Duyulan Herşey

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

Yaz ayları yaklaşırken herkesi bir yola çıkma heyecanı sarmaya başladı. Tchibo’nun yeni seyahat koleksiyonunda; bavullar, çantalar, seyahat gereçleri ve pratik düzenleme yardımcıları ile bir seyahat için ihtiyaç duyulan her şey yer alıyor. Tatil hazırlıkları yapanlar Tchibo’nun bu özel koleksiyonunu, 16 Mayıs'tan itibaren tchibo.com.tr‘de ve tüm Tchibo‘larda bulabilecekler.

Her hafta yeni bir temayla, alışveriş severlere yeni dünyalar keşfetme fırsatı sunan Tchibo’da, seyahat hazırlıkları başladı. 16 Mayıs'tan itibaren tchibo.com.tr‘de ve tüm Tchibo‘larda yepyeni bir koleksiyon ziyaretçilerle buluşacak. Yılın en güzel zamanına en iyi şekilde hazırlanmak isteyenler, Tchibo’nun yeni koleksiyonunda aradıkları her şeyi ve fazlasını bulabilecekler. Tchibo’nun şık ve fonksiyonel bavulları, güvenli çantaları, seyahat gereçleri ve pratik düzenleme yardımcıları ile seyahat keyfi ikiye katlanacak.

Tchibo’nun yeni bavulları, seyahat hazırlıklarını kolay ve keyifli hale getiriyor. Maksimum ağırlığı 2,8 kg. olan "Hafif Kumaş Bavullar”, çok hafif olmalarının yanı sıra dayanıklı polyester dokumadan üretildi. 4 adet 360° dönebilen ve kolay kayan tekerleklere sahip olan bu ürünler, avantajlı fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Sadece 2 kg. ağırlığında olan ve uçak seyahatlerinde el bagajı olarak da kullanılabilecek “küçük boy hafif kumaş” bavulun fiyatı 329,95 TL. Aynı serinin orta boyu 379,95 TL, büyük boyu ise 429,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT