Hakan Çanta, Akvaryum Avm’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hakan Çanta, Akvaryum Avm’de

Tarihler: 08 Ocak 2013 Salı ~ 08 Mart 2013 Cuma

Firma: Hakan Çanta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2013 ~ Mar 8, 2013

Dünyaca ünlü markaların, (Hello Kitty, Canz, Spider Man, Sünger Bob, Barbie v.s) üreticisi ve dağıtıcısı olan Hakan Çanta bu yeni yılda, birbirinden güzel çantalar tasarladı. Ünlü çizgi filim karakterlerinin çantalarını çok uzun yıllardır çocuklar ile buluşturan, Hakan Çanta 2013 yaz ve kış sezonu için hazırladığı koleksiyonu piyasaya sürdü.

Özellikle kullanım rahatlığı ve dizayn olarak eşsiz olan bu çantalar, çocukların rüyalarındaki çizgi karakterler ile süslendi.. Okul hayatında ve günlük hayatta çok rahat kullanabileceğiniz, çantalar her daim çocukların vazgeçilmezi olacak..

Çok uzun yıllardır çocuklarımızın, çantalarını yapan Hakan Çanta birbirinden ünlü ve sevimli masal kahramanlarını hazırladığı çantalar ile hayata geçirmeye devam ediyor. Kız ve erkek çocukların tutkunu olduğu bu çizgi karakterleri, tüm hakan çanta satış noktalarında ve Hakan Çantanın yeni açtığı Florya Akvaryum’daki mağazasında bulabilirsiniz. Çantaların yanında karakterlerin termos ve kalemlerine hatta bazılarının çocuk kostümlerine kadar geniş bir yelpazeyi bu mağazada bulabilirsiniz..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT