Harflerin Eşsiz Sihri Annenizin Parmaklarında

Harflerin Eşsiz Sihri Annenizin Parmaklarında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Harflerin Eşsiz Sihri Annenizin Parmaklarında

Tarihler: 07 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 07 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Tullia Jewels

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2018 ~ Tem 7, 2018

Zamansız ve minimalist çizgisiyle sofistike takı tasarımlarına imza atan Tullia Jewels, annesine zarif bir hediye almak isteyenlere dikkat çekici seçenekler sunuyor.

Stil sahibi anneler için en özel hediye seçenekleri arasında yer alan harfli yüzükler ile annenizin kendisini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Narin görünümüyle zamansızlığın içinde var olmayı başaran kadının zarafetinden ilhamla tasarlanan “Puzzle Initials” koleksiyonundaki harfli yüzükler, annelerin vazgeçilmezi olacak.

Zarif, minimal ve modern çizgilerin birleşiminden doğan Tullia Jewels’ın “Puzzle Initials” koleksiyonu, harflerin eşsiz sihrini tasarımlarında taşıyor. Altın ve değerli taşların ustalıkla harmanlanmasıyla meydana gelen yüzüklerin en önemli özelliği parmağı iki taraftan sararak ortada bir harf oluşturması. Birleşerek hayatımıza anlam katan kelimeleri bir araya getiren harfler, taşıdıkları enerjiyi Tullia Jewels dokunuşuyla tarzınıza imzasını atıyor.

Tullia Jewels’ın zamansız tasarımlarına, tulliajewels.com’dan ve İstanbul Bebek’te bulunan Showroom’undan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT