Harikalar Yaratan Katlanabilir Ekranlı N400

Harikalar Yaratan Katlanabilir Ekranlı N400

Alışveriş Alışveriş Rehberi Harikalar Yaratan Katlanabilir Ekranlı N400

Tarihler: 02 Nisan 2018 Pazartesi ~ 02 Haziran 2018 Cumartesi

Firma: Casper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2018 ~ Haz 2, 2018

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, en yeni modeli N400 ile 2in1 serisine yenilik katıyor. 360 derece katlanabilir ekran teknolojisi, aktif kalem ve güçlü bataryası ile teknoloji tutkunlarına farklı bir deneyim vaat ediyor.

Türkiye’nin teknoloji markası Casper 2in1 serisinin en yeni modeli N400 modeli ile kategorisine yenilik katıyor. Üstün özellikleriyle teknoloji tutkunlarının yaşamını kolaylaştıran Casper N400 ile iş, okul ve günlük hayatta kullanıcıların en büyük yardımcısı oluyor.

İnce tasarım ve aktif kalemi ile kullanım kolaylığı sağlarken 360 derece dönen ekranı sayesinde farklı kullanım alanları ile fonksiyonel bir çizgide ilerliyor. Tablet keyfi ve notebook performansını bir arada yaşamak isteyenler için tasarlanan N400, mobil işlerde çalışanlar için de kullanım kolaylığı sağlıyor.

360 derece katlanabilir ekranı ve active pen teknolojisiyle Casper N400, klavyeden bağımsız olarak çalışarak özgün fikirleri bilgisayar ekranında şekillendiriyor. 11.6’’ HD IPS ekran kalitesi ile daha net görüntü sağlarken 178 dereceye kadar ki açılarda aynı kalitede görüntü özelliği sayesinde de kullanıcılara kaliteli bir deneyim yaşatıyor.

Arttırılabilir 1,92GHz’lik güçlü işlemci performansı ile birlikte yenilikçi bir adım atan Casper, 32 GB dahili hafızasıyla geniş depolama kapasitesi ortaya koyuyor. 4 GB RAM ile 60 uygulama gücü ve Intel Atom Z8350 1.44 GHz Quad Core (4 çekirdek) işlemci ile hızlı kullanım sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT