Hasbro Kutu Oyunlarıyla Yılbaşında Eğlence Garanti!

Hasbro Kutu Oyunlarıyla Yılbaşında Eğlence Garanti!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hasbro Kutu Oyunlarıyla Yılbaşında Eğlence Garanti!

Tarihler: 01 Aralık 2015 Salı ~ 31 Aralık 2015 Perşembe

Firma: Hasbro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2015 ~ Ara 31, 2015

Bu yılbaşında %100 eğlence %35’e varan indirimle!*
Yılbaşı gecesinin en eğlenceli partisi için siz de ailenizi, arkadaşlarınızı bir araya toplayın, dünyanın en sevilen kutu oyunlarıyla partiyi başlatın!

Hızla gelişen teknoloji ve her alanda dijitalleşen dünyada yılbaşı kutlamaları sevdiklerimizle buluşup birlikte eğlenebileceğimiz en özel anların başında geliyor. Aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamanız için Hasbro’nun bol kahkaha ve maksimum eğlence garantili kutu oyunlarından birini seçin, eğlenceyi başlatın.

Hasbro kutu oyunlarıyla %100 eğlence %35’e varan indirimle* Diyaloglarıyla ünlü, kahkaha yüklü Tabu XL ile Tabu eğlencesini ekstra large yaşayın; yüksek adrenalinli denge oyunu Jenga Boom ile zamana karşı yarışın. Genel kültürünüzü ortaya saçıp Trivial Pursuit ile bilgilerinizi yarıştırın, Game of Life ile hayatın dolambaçlı yollarında eğlenceli bir yolculuğa çıkın. My Monopoly ile oyun alanını sevdiklerinizin fotoğraflarıyla renklendirin ve kendi emlak imparatorluğunuzu kurun!

Üstelik yılbaşı partinize özel Monopoly Elektronik Bankacılık, Jenga Boom, Tabu XL, My Monopoly, Trivial Pursuit Party ve Game of Life oyunlarında 31 Aralık’a kadar %35’e varan indirim* var!

Bu yılbaşının en eğlenceli partisi sizin evde olsun istiyorsanız, bu muhteşem yılbaşı kampanyasını sakın kaçırmayın!

İşte yılbaşı kampanyasına dahil kutu oyunları:

My Monopoly: My Monopoly ile kendi Monopoly'nizi tasarlayın, yılbaşında ailenizi ve arkadaşlarınızı şaşırtın! My Monopoly uygulaması ile piyonları, oyun alanını, Şans ve Kamu Fonu kartlarını istediğiniz gibi oluşturun, sevdiklerinizle kendi Monopoly'nizi oynayın. Dilerseniz kutudaki oyun parçalarını değiştirmeden de klasik Monopoly oyununu oynamaya hemen başlayabilirsiniz.

Trivial Pursuit Party: “Bildiğim tek şey şey var; o da hiçbir şey bilmediğim” diyen entel arkadaşlarınız, bilgi yarışmalarında ilk soruda elenenlerle dalga geçme fırsatını kaçırmayan kuzenleriniz mi var? Trivial Pursuit Party ile bu yılbaşı onlara dersini verme zamanı geldi! 6 farklı kategoride yepyeni 1200 soru, oyun süresini kısaltan ve heyecanı artıran yeni oyun kuralları, en ihtiyacınız olduğu anda bir bilene danışma hakkı veren ‘arkadaşına sor’ jokeriyle Trivial Pursuit Party daha kısa zamanda daha çok eğlence vadediyor.

Game of Life: Game of Life ile istediğiniz hayatı yaşayın! Hemen iş hayatına mı atılacaksınız yoksa üniversiteye mi gideceksiniz? Riskli yolu seçip servetinizi artırmayı deneyecek misiniz? Game of Life’ı hızla kurun; kolayca oynayın; hayatın dolambaçlı yollarında eğlence dolu bir yolculuğa çıkın.

Jenga Boom: Jenga Boom ile yılbaşında eğlence patlamasına hazır olun! Süreniz hızla tükenirken kulenin dengesini bozmadan tahta blokları çekip üzerine yerleştirin. Büyük patlamadan önce denge konusundaki ustalığınızı gösterin!

Monopoly Elektronik Bankacılık: Eğlencede teknolojiden vazgeçmeyenlerin bu yılbaşı da favorisi Monopoly Elektronik Bankacılık... Monopoly oynarken para transferinde nakit kalabalığı bitiyor, elektronik ünite ve banka kartlarıyla oyunun temposu bir an olsun düşmüyor.

Tabu XL: Tabu XL, yılbaşı partileri için bol kahkahalı ve sıra dışı bir oyun... Bu oyunda kelimeleri sadece Tabu kelimelerini kullanmadan değil sınırlı sayıda kelimelerle, çizerek ve mor kuklayı kullanarak da anlatabilirsiniz.

*Yılbaşı indirim kampanyası hakkında: Bu kampanya 01.11.2015-31.12.2015 tarihleri arasında kampanyaya katılan satış noktalarında sadece Monopoly Elektronik Bankacılık, Jenga Boom, Tabu XL, My Monopoly, Trivial Pursuit Party ve Game of Life ürünleri için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır ve başka kampanyalar ile birleştirilemez. Ürün fiyatları ve indirim oranları kampanyaya katılan satış noktaları tarafından bağımsız olarak belirlendiğinden değişiklik gösterebilir.

www.hasbro.com.tr

yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT