Havuz Keyfini Terasta Yaşayın

Havuz Keyfini Terasta Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Havuz Keyfini Terasta Yaşayın

Tarihler: 27 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 27 Temmuz 2019 Cumartesi

Firma: Park Hyatt Istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2019 ~ Tem 27, 2019

İstanbul’un önemli yerleşim merkezlerinden Nişantaşı'nda ve en güzel binalarından birinde yer alan Park Hyatt Istanbul, terasta yer alan havuzuyla bu yaz da ayrıcalığınız olacak.

Şehrin en seçkin alışveriş ve yerleşim merkezlerinden Nişantaşı'nda misafirlerini ağırlayan Park Hyatt Istanbul, yazı güzel geçirmek isteyen misafirlerini havuz keyfine bekliyor.

Park Hyatt İstanbul’un terasında yer alan 20 m. uzunluğunda, 4 m. genişliğindeki havuzda yazın keyfini doyasıya çıkararak, günün istediğiniz saatinde ailenizle ya da arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Havuz keyfini sağlıklı lezzetlerle tamamlayın
Park Hyatt İstanbul, yüzmeyi seven ve sağlıklı beslenmeyi benimseyen misafirleri için teras havuzu kullananlara özel oluşturduğu menüsü ile gününüzün daha da güzel geçmesini sağlayacak.Vegan, vejetaryan, raw, glütensiz beslenme çeşitleri sunan menü sezonun en taze ürünlerinden hazırlanıyor. Bir beslenme uzmanı tarafından hazırlanan immün sistem suyu, detoks suları ve denge smoothie seçeneklerini sunan Park Hyatt, son zamanların en popüler sağlıklı yaşam içeceği olarak gösterilen Kombucha - probiyotik çay çeşitlerini de sunuyor.

Eylül ayına kadar her gün 08.00 – 19.00 saatleri arasında hizmet veren Park Hyatt, günlük tek kişi 300 TL, aylık tek kişi 1.200 TL. Günlük giriş ve aylık üyelik seçeneklerinde The SPA’da ortak alan kullanımı ücrete dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT