Her 75 TL’lik Alışverişe 25 TL Alışveriş Çeki!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Her 75 TL’lik Alışverişe 25 TL Alışveriş Çeki!

Tarihler: 24 Ekim 2012 Çarşamba ~ 04 Kasım 2012 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2012 ~ Kas 4, 2012

Avea ve Türk Telekom Müşterilerine FLO’dan Bayrama Özel Kampanya.

FLO ayakkabı severleri bayramda da mutlu edecek. 25 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında FLO’dan alışveriş yapan Avea ve Türk Telekom müşterilerine, her 75 TL’ye 25 TL hediye çeki kazanacak.

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO’nun kazandıran kampanyaları ayakkabı severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle tüketicilerin bütçesini düşünen FLO’dan alışveriş yapan Avea ve Türk Telekom ev telefonu müşterileri, her 75 TL’ye 25 TL’lik hediye çeki kazanacak. 25 Ekim 2012’de başlayacak bu çok özel bayram kampanyası, 4 Kasım 2012 akşamına kadar devam edecek. Tüm FLO mağazalarında geçerli olacak kampanyaya katılanlar, 25 TL’lik hediye çekini bir sonraki alışverişlerinde kullanabilecekler.

Spor markaları haricindeki tüm yeni sezon ayakkabı ve çanta ürünlerinde geçerli olan kampanyaya katılmak için tüm Avea kullanıcılarının “FLO” yazıp 5060’a kısa mesaj göndermesi yeterli. Türk Telekom ev telefonu müşterileri ise 6616’ya “FLO” yazıp boşluk bıraktıktan sonra alan kodu ile birlikte “EV TELEFONU” numarasını yazarak kısa mesaj göndermeleri yeterli olacak.

Kampanya ilgili detaylar

Kampanya 04 Kasım 2012 tarihine kadar tüm FLO mağazalarında geçerli olacaktır. Avea müşterileri FLO yazıp 5060 servis numarasına kısa mesaj göndererek, Türk Telekom ev telefonu müşterileri ise FLO boşluk alan kodu ile birlikte EV TELEFON NUMARASI yazıp 6616 servis numarasına kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabileceklerdir. Kampanya kapsamında her 75 TL alışverişe 25 TL hediye çeki faydası sunulmaktadır. Kampanya spor markaları haricindeki tüm yeni sezon ayakkabı ve çanta ürünlerinde geçerli olacaktır. 25 TL hediye çeki bir sonraki alışverişte kullanılacaktır, aynı gün içerisinde farklı bir alışverişte kullanılabilir. Hediye çeklerinin son kullanma tarihi 18.11.2012’dir. Her faturada tek hediye çeki kullanılmalıdır. Hediye çeki tutarının tamamı tek faturada kullanılmalıdır. Hediye çekleri kampanya kapsamında yer alan ürünlerden yapılacak herhangi bir tutardaki alışverişte kullanılabilir. Hediye çekleri outlet mağazalarımızda, outlet reyonlarımızda indirimli ürünlerde geçerli değildir. Hediye çekleri para yerine kullanılamaz. Para iadesi yapılamaz. Hediye çekleri flo.com.tr’den yapılan online alışverişlerde geçerli değildir. Kampanya kapsamında, hediye çeki kazandıran alışverişteki ürünlerin iade edilmesi durumunda, kazanılan çeklerin kullanıldığı ürünlerin de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde iade işlemi yapılamaz. Kampanyadan yararlanılabilmesi için her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir. Şifrenin alışveriş sırasında mağaza görevlisine bildirilmesi gerekmektedir. Kampanya başka kampanyalarla, çeklerle ya da FLO kartla yapılan alışverişler ile birleştirilemez. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş.,Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.’de saklıdır. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. 6616’ya gönderilen mesajlar bağlı olunan operatör tarifesine göre 1 standart SMS ile ücretlendirilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT