Her Zevke Hitap Eden Hediye Seçenekleri, Yüzde 20 Puan Avantajıyla

Her Zevke Hitap Eden Hediye Seçenekleri, Yüzde 20 Puan Avantajıyla

Alışveriş Alışveriş Rehberi Her Zevke Hitap Eden Hediye Seçenekleri, Yüzde 20 Puan Avantajıyla

Tarihler: 09 Aralık 2015 Çarşamba ~ 09 Şubat 2016 Salı

Firma: Crate and Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2015 ~ Şub 9, 2016

Crate and Barrel, tüm sevdikleriniz için en güzel hediye alternatiflerini bir arada sunarken, Crate and Barrel Card sahiplerine de %20 puan kazandırarak yeni yıl alışverişlerine hem keyif hem de avantaj katıyor.

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, yeni yıl heyecanına eşlik eden hediye alışverişini geniş ürün yelpazesiyle keyfe dönüştürüyor. Yaşam alanları için ilham veren Crate and Barrel, sunduğu düşünülmüş, ayrıcalıklı ve farklı hediye alternatifleri ve Crate and Barrel hediye kartı uygulaması ile sevdiklerinizi yeni yılda da mutlu etmenize yardımcı oluyor.

Crate and Barrel’dan yeni yıl alışverişine %20 puan

Geniş ürün yelpazesi ile alışverişi bir keyif haline getiren Crate and Barrel, Aralık ayına özel sunduğu büyük puan avantajıyla yeni yıl alışverişinde kazandırıyor! “Kar tanesi” etiketli ürünlerde geçerli olacak kampanya kapsamında; yılbaşı hediyelikleri, yılbaşı süsleri ve sezonsal ürünleri tercih eden Crate and Barrel Card sahipleri, alışverişlerinden %20 puan kazanıyor.

Sevdikleriniz için en ideal hediye Crate and Barrel’da

Yılbaşında annenizi, takılarını düzenli bir şekilde muhafaza edebileceği ‘Keten Mücevher Kutusu’ ile şımartabilir veya Cooper serisinin bronz, gümüş veya pirinç vazolarını, mis kokulu çiçeklerle tamamlayarak keyifli bir hediye sunabilirsiniz. Babanıza alacağınız, erkek aksesuarı uzmanı Jacob Jones London’ın tasarladığı ‘Saat ve Kravat için Seyahat Kutusu’ ise aksesuar meraklısı babaların, seyahatlerinde saat ve kravatlarını düzenli bir şekilde taşımaları için farklı bir alternatif olabilir.

Damak tadına düşkün dostlarınızı mutlu edin

Mutfakta vakit geçirmeyi bir hobi haline getiren sevdikleriniz için ise Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde farklı seçenekler bulmak mümkün… İtalyan mutfağını sevenler için, makarna servisine renk katan ‘Domates Desenli Makarna Servis Kasesi’, Fransız mutfağını tercih edenler için ‘Brie Peyniri Pişirme Kabı’ veya Uzak Doğu mutfağına davet eden çok amaçlı ‘Wok Seti’ damak tadına düşkün dostlarınız için ideal hediye alternatifleri olacaktır. Tatlı yapmayı sevenleri ise; yeni yıla uygun kar tanesi, kardan adam, yılbaşı ağacı gibi desenlerle süslenmiş spatula, pancake veya kurabiye kalıpları mutlu edecektir.

‘Spor ruhun gıdasıdır’ diyenlere farklı hediyeler sunun

İçinde tekerlek kaldıracı, çok amaçlı aletler, İngiliz anahtarı bulunan ‘Bisiklet Tamir Seti’ veya keten çanta içerisinde Amerikan futbolu oynamak için gerekli her şeye sahip olan ‘Flag Futbol Oyun Seti’ ile sporu hayatının vazgeçilmezi haline getiren dostlarınızı mutlu edebilirsiniz.

Hayatından oyunu eksik etmeyenleri eğlendirin

Yoğun iş temposunda eğlenceye her zaman vakit ayırmayı bilenler için ise tüm parçaları beyaz mermerden üretilen ‘Marble 3 Taş Oyun Seti’, Crate and Barrel için özel olarak tasarlanan ‘Dog Bingo Oyunu’ ya da fındıkkıran desenli tabak ve bardaklar keyifli birer alternatif olacaktır.

Yeni evlenecek çiftlerin ihtiyaçlarına yardımcı olun

2016 yılında yepyeni bir hayata adım atma heyecanı içinde, evlilik hazırlıkları yapan çiftlere, alyansları için kalp şeklinde ‘Mr. and Mrs. Yüzük Tabağı’ veya beyaz üzerine koyu gri yazılı ‘Hug&Kiss Yastık Kılıfı’ alarak, bu yılı onlar için daha da unutulmaz kılmak mümkün!

Evinizi güzelleştirmeyi de unutmayın!

Yeni yılı karşılarken, size tüm yıl huzur veren evinize de bir hediye almayı unutmayın! Crate and Barrel’ın Kış Koleksiyonu’nda yer alan el yapımı ‘Kasımpatı Bordo Peçete Halkası’ ile sofranızın yıl boyunca çiçek açmasını sağlayabilir, ‘Leilani Sarı Yastık Kılıfı’, Ana Reza-Hadden tarafından tasarlanan ‘Antik Pirinç Mumluk’ veya dallarıyla bir ormanı andıran, doğadan esinlenerek tasarlanan ‘Twiggy Metal Duvar Mumluğu’ ile yapacağınız ufak dokunuşlarla evinizi yeni yıla hazırlayabilirsiniz.

Yeni yılda sevdiklerinizi, Crate and Barrel’dan ilgi alanlarına, hobilerine ve ihtiyaçlarına uygun farklı hediye alternatifleriyle sevindirin! Bu özel günde tüm sevdiklerinizi mutlu etmek için Crate and Barrel sizi, Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Next Level mağazalarına ve www.crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT