Hikayelerinizin En İnce Detayını Canon Eos R ile Yakalayın!

Hikayelerinizin En İnce Detayını Canon Eos R ile Yakalayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hikayelerinizin En İnce Detayını Canon Eos R ile Yakalayın!

Tarihler: 17 Eylül 2018 Pazartesi ~ 17 Kasım 2018 Cumartesi

Firma: Canon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2018 ~ Kas 17, 2018

Daha yenilikçi, daha teknolojik Canon EOS R ile her fotoğraf çok net! Görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, hızlı ve net odaklanma özelliğine sahip EOS R yeni fotoğraf makinesini teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuyor. Şık ve ergonomik tasarımı, 4K video çekim becerisi ve karanlık ortamlarda yüksek kalitede fotoğraf kareleri yakalama kapasitesi ile Canon EOS R anıları ölümsüzleştiriyor.

Canon, dünya temsilcilerinin katılımıyla Londra’da gerçekleştirdiği toplantıda RF bayonetine sahip ilk fotoğraf makinesi olan öncü EOS R sistemini, geliştirdiği RF lenslerini ve EF serisine eklediği yeni lenslerini duyurdu. Sessiz çekim yapabilme özelliğine sahip EOS R, karanlık ortamlarda en hızlı ve yüksek netlikte odaklanmayla profesyonel kareler elde edilmesini sağlıyor. Ergonomik tasarımı, kullanım kolaylığı ve 4K video çekme özelliği ile teknoloji tutkunlarının yeni gözdesi oluyor.

Tam manuel ses ayarı, hareketli ve dokunmatik LCD ekranı, manuel odak olanaklarına sahip EOS R daima açık Bluetooth özelliği sayesinde seyahatte, gezide her yerde çekimlerini akıllı telefonlarına anında aktarmak isteyenler için ideal bir seçenek oluyor. GPS verilerinin kaydedilmesine de imkan veren yeni sistem EOS R, Canon Camera Connect uygulaması üzerinden uzaktan çekim yapılarak yaratıcı çekimlere ilham veriyor.

Hızlı ve Yüksek Odaklanma ile Her Koşulda Profesyonel Kareler…

Dünyanın en hızlıi otomatik ve -6EVii gibi çok düşük ışıklandırmada en yüksek odaklanma kapasitesine sahip olan EOS R ile her çekimde profesyonel kareler elde etmek mümkün. Fotoğraf tutkunlarının rahatlıkla kullanabilecekleri bir ergonomiye sahip olan EOS R, kötü hava şartlarına karşı koruyan magnezyum alaşımlı gövdesi ve sezgisel ara yüzü ile keyifli uzun süreli çekim yapma fırsatı sunuyor. Gelişmiş elektronik vizör (EVF) özelliğiyle EOS R, düşük ışıkta ve yarı karanlık ortamlarda doğru renkte görüntülerin yakalanmasını sağlıyor.

Daha Yenilikçi, Daha Teknolojik!

Yüksek performanslı RF lensler, yaklaşık 30,3 milyon etkin pikselliiii 35mm full-frame CMOS sensör ve en yeni DIGIC 8 görüntü işlemcisini bir araya getiren EOS R, yüksek kaliteli fotoğrafların çekilmesini sağlıyor. Canon’nun yeni ürünü EOS R, dünyanın en hızlı otomatik odaklanması (saniyede 0,05iv - ve 8 kare/sn’ye kadar sürekli çekim) ve hareketli görüntüleri hızlı, doğru yakalama becerisiyle (sabit AF ve 5 kare/sn’ye kadar AF takibi ile) net görüntüler elde ediyor. Ayrıca, kendi sınıfındaki diğer fotoğraf makinelerinden iki kat daha fazla olan tam 5.655 seçilebilir AF pozisyonununv sezgisel olarak belirlenmesini sağlayan “Dokun ve Sürükle AF” özelliğine sahip.

Digital Photo Professional Express (DPP Express) ve Professional Print & Layout

Canon, fotoğraf çekmeyi sevenlerin iPad®vi ile rahatlıkla kullanabileceği RAW görüntü işleme, izleme ve düzenleme yazılımı DPP Express’in duyurusunu da gerçekleştirdi. Hem EOS hem de EOS R fotoğraf makinelerine uyumlu, kolay kullanımlı yeni yazılım, Camera Connect uygulamasıyla iPad® cihazına aktarılmasını sağlayarak görüntüler üzerindeki istenilen değişiklikleri gerçekleştiriyor. Digital Photo Professional ile düzenlenmiş yüksek kaliteli fotoğrafların Professional Print & Layout ile yüksek kaliteli baskısı alınabiliyor. PRAW dosyalardan detaylı harita bilgisi işleme özelliğine sahip yenilenen Professional Print & Layout, yeni DPRAW baskı işlevi, yüksek çözünürlükte 3 boyutlu hissine sahip baskı alınmasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT