Hollywood’un 10 Dakikalık Cilt Bakım Sırrını Yeniden Keşfet!

Hollywood’un 10 Dakikalık Cilt Bakım Sırrını Yeniden Keşfet!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hollywood’un 10 Dakikalık Cilt Bakım Sırrını Yeniden Keşfet!

Tarihler: 18 Aralık 2019 Çarşamba ~ 18 Şubat 2020 Salı

Firma: Glamglow

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2019 ~ Şub 18, 2020

Maske devrimini başlatan maskeyle tanıştınız mı? GLAMGLOW®’un ilk ürünü olma özelliğine sahip kil maskesinin görünümü yenilendi! YOUTHMUD® Glow Stimulating Treatment, size seksi ve aydınlık bir ışıltı verirken, cildinize canlı ve yenilenmiş bir görünüm sağlar. Hollywood’un 10 dakikalık cilt bakım sırrı olarak bilinir. YOUTHMUD hayatınızdaki önemli günlere karşı tek adımda kamera karşısına hazır bir görünüm sunar.

Dünya çapında 21 farklı güzellik ödülü kazanan YOUTHMUD’un efsanevi formülü içeriğinde kil karışımı bulundurur. GLAMGLOW’un patentli TEAOXI® yeşil çay yaprağı teknolojisi ve volkanik kaya cildinizin 10 dakika içerisinde aydınlık, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlar.

TEAOXI teknolojisi sayesinde formülün içerisinde bulunan yeşil çay yaprakları güçlü antioksidan bakımı sağlar. Doğal kil karışımı ise cildin doğal nem dengesini bozmadan cildin kusurlardan arınmasına yardımcı olur. Volkanik kaya, süper peeling etkisi ile ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltarak cildin gözle görünür ölçüde daha genç görünmesini sağlar.

15 gramlık seyahat boyu, klasik 50 gramlık boyu ve 100 gramlık büyük boy tüp seçenekleri bulunur. GLAMGLOW hayatın sizi götürdüğü her yere ve ihtiyaca uygun boyutlarda YOUTHMUD seçeneklerini sunar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT