Hoşgeldin Candia

Tarihler: 20 Eylül 2012 Perşembe ~ 20 Kasım 2012 Salı

Firma: Candia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2012 ~ Kas 20, 2012

Candia; banyo, mutfak ve ev dekorasyon konuları ile sizlerle buluşuyor.

Türkiye de ve birçok ülkede tasarım tutkunlarının tercih ettiği, Primanova, Candia ve Umbra ürünlerini kullanıcılarına sunan Ansan İç ve Dış Tic.’in online alışveriş sitesi olarak doğdu.

Candia’ nın dekorasyon tutkunu tecrübeli ekibi, banyo, mutfak ve ev dekor konularında kullanıcılarına kaliteli sezon ürünlerine ulaşabilecekleri, sevdiklerine hediyeler seçebilecekleri ve bunu yaparken de herhangi bir zaman kısıtlaması olmaksızın keyifli alışveriş yapabilecekleri bir platform oluşturma hayaliyle yola çıktı…

Ve şimdi Candia; tüm kategorilerinde, çok geniş koleksiyonları ve trendleri belirleyen benzersiz ürünleri ile sizlerle buluşmaya hazır...

Ürünlerimiz, günlük hayatın detaylarından doğup, kullanıcının hayat tarzının derinliklerine inen fikirler ile tasarlanıyor. Tasarımcılarımız, banyolarınıza şıklığı getiren setlerden, mutfağınızda kullandığınız hayatınızı kolaylaştıracak gereçlere ve evlerinizin dekorasyonunu tamamlayacak aksesuarlara kadar bir çok işlevsel ürünü sizler için tasarlıyor ve dünya markaları arasından özenle seçiyor.

Candia’nın fonksiyonel ürünleri ile hayatı kolaylaştırmak, ev dekorasyonunu keyifli bir tecrübeye dönüştürmek ve dünya trendlerini takip etmek isteyenleri, binlerce üründen oluşan geniş koleksiyonunu görmek için candia.com.tr’nin keyifli dünyasına davet ediyoruz.

Türkiye’nin her yerine, stoklarımızdan hızlı teslimat ile birlikte 75 TL üzeri alışverişlerinizde ve iadelerinizde ücretsiz kargo avantajları sizleri bekliyor.

Candia’nın birbirinden şık ve trend tasarımlarıyla yaşam alanlarınıza yenilik katın!

www.candia.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT