Huawei Mate 20 Serisi Daha üçlü, Daha Akıllı

Huawei Mate 20 Serisi Daha üçlü, Daha Akıllı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Huawei Mate 20 Serisi Daha üçlü, Daha Akıllı

Tarihler: 17 Ekim 2018 Çarşamba ~ 17 Aralık 2018 Pazartesi

Firma: Huawei

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2018 ~ Ara 17, 2018

HUAWEI Tüketici Elektroniği İş Birimi, uzun süredir beklenen güncel Mate serisini tanıttı.Dünyanın ilk 7nm yapay zekâ destekli yonga setine sahip Kirin 980’le birlikte gelen yeni Mate 20 serisi, devrim niteliğinde birçok özellikle beraber, üst düzey bir kullanıcı deneyimine imza atıyor.

Dual-NPU (çift ağ işleme birimi), ultra geniş açı lens desteğiyle gelen üçlü Leica kamera, yapay zekâ destekli video özellikleri, HUAWEI SuperCharge 40W hızlı şarj ve ters yönde şarj özelliği ile Android P tabanlı EMUI 9.0 yazılımı, serinin öne çıkan ve fark yaratan özellikleri arasında yer alıyor. HUAWEI Mate 20 serisi; 6,53 inç, 6,39 inç ve 7,2 inç boyutlarındaki, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X ve PORSCHE DESIGN Mate 20 RS modellerinden oluşuyor.

HUAWEI Tüketici Elektroniği İş Birimi CEO’su Richard Yu, yeni Mate 20 serisini şöyle değerlendiriyor; “Ancak her kurum, her aile ve her birey dijital dünyaya eriştiğinde gerçek anlamda bir akıl ve teknoloji çağından söz edebiliriz. Akıllı telefonlar bu döneme geçişte son derece önemli bir rol oynayacak. HUAWEI Mate 20 serisi, orijinal ismiyle de uyumlu olarak kullanıcılar için zengin değer teklifleri sunan, gerçek anlamda akıllı ve güçlü piliyle birlikte uzun soluklu bir yaşam asistanı niteliğinde.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT