Huawei Mate 20 Serisi Deneyim Alanları Cinemaximum Sinemalarına Taşındı

Huawei Mate 20 Serisi Deneyim Alanları Cinemaximum Sinemalarına Taşındı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Huawei Mate 20 Serisi Deneyim Alanları Cinemaximum Sinemalarına Taşındı

Tarihler: 19 Aralık 2018 Çarşamba ~ 19 Şubat 2019 Salı

Firma: Huawei

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2018 ~ Şub 19, 2019

Huawei, yeni ve gelişmiş Mate 20 serisi akıllı telefonlarını daha geniş kitlelerle buluşturmak ve tüketicilere tanıtmak üzere Akasya, Zorlu Center, Kanyon ve İstinye Park AVM’lerinde bulunan Cinemaximum sinemalarının fuaye alanlarında yılbaşına kadar her haftasonu teknoloji meraklıları ve sinemaseverler ile buluşuyor.

Yarışmaya katıl, hediyeleri kazan!Deneyim alanlarında bulunan “AI is the New Black”, “Super Charge is the Superhero”, “See Me through the Macro” ve “Wide Angles, Wider Minds” gibi Mate 20 Pro’nun öne çıkan özelliklerine atıfta bulunan sloganları içeren neon tabelaların önünde fotoğraf çektirip #findamate hastag’ini kullanarak sosyal medyada yaratıcı bir slogan ile paylaşan Huawei Mobile Türkiye Instagram takipçileri, her hafta Sound Stone bluetooth hoparlör, Color Band A2 ve TalkBand B3 lite akıllı bileklik ödüllerini kazanma şansı yakalayacak.

Teknoloji meraklılarının doğrudan telefonları deneyimleyerek satın alma kararı verebilecekleri bu özel alanlarda ayrıca Huawei’ nin çok yeni tanıttığı Watch GT akıllı saati de yer alıyor.

21 Aralık tarihinde açılan deneyim alanları; yıl sonuna kadar her Cuma, Cumartesi ve Pazar günü teknoloji meraklılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT