HUAWEI WATCH Ultimate: Cesur Kaşifler İçin Lüks Bir Akıllı Saat

HUAWEI WATCH Ultimate: Cesur Kaşifler İçin Lüks Bir Akıllı Saat

Alışveriş Alışveriş Rehberi HUAWEI WATCH Ultimate: Cesur Kaşifler İçin Lüks Bir Akıllı Saat

Tarihler: 11 Nisan 2023 Salı ~ 11 Temmuz 2023 Salı

Firma: HUAWEI

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2023 ~ Tem 11, 2023

Performansa odaklanan üst düzey bir akıllı saat için başka yere bakmanıza gerek yok. HUAWEI WATCH Ultimate, hasara dayanıklı ve nadir bulunan yenilikçi malzemelerden üretilerek form ve işlevi yükseltiyor. Akıllı saat, üst düzey saatlerin klasik görünümünü temel alıp aynı malzemeleri kullanırken, en son akıllı işlevleri ve yenilikçi teknolojileri içeriyor.

HUAWEI WATCH Ultimate, farklı kişilikleri, hobileri ve istekleri ifade etmek ve sınırlara meydan okumak isteyen kullanıcılar için mükemmel bir seçim.

HUAWEI WATCH Ultimate Keşif Siyahı modeli, açık havayı ve konfor alanlarını terk etmeyi seven cesur ruhlar için yaratıldı. Hafif, obsidyen gövdesi, takimetreye sahip tek parça nano teknoloji seramik bir halkadan üretildi. Yükseltilmiş çerçeveler ve girintili kadran, macera ruhunu ve eski zaman kaşiflerinin cesur yolculuklarını çağrıştırmak için birlikte çalışarak modern tasarımı nostalji duygusuyla dengeliyor.

Özel üretim Keşif Siyahı saat kadranı tasarımı, geleneksel pusulanın zamansız tasarımından ilham alıyor.

Ustalıkla hazırlanmış tasarıma ve en son teknolojiye sahip bir akıllı saate değer verenler HUAWEI WATCH Ultimate'ı sevecekler. Akıllı giyilebilir cihaz, titanyum veya çelikten daha yüksek mukavemet, sertlik, son derece güçlü aşınma ve korozyon direncine sahip olan ve şu anda mevcut en sert hafif alaşım olarak bilinen zirkonyum bazlı sıvı metal kasa ile üretildi. Zirkonyum bazlı sıvı metal malzeme soğutulduğunda paslanmaz çelik ve titanyum alaşımından 4,5 kat daha güçlü.

Panerai gibi üst düzey saatlerin yanı sıra havacılık ve uzay sanayisinde de kullanılan malzeme, ısı altında deformasyona karşı direnç göstererek üst düzey metalik parlaklık sergiliyor. Bu kalite onu lüks akşam yemeklerine, kayalık arazilere, sıcak çöllere ve hatta günlük işe gidiş gelişlerinize götürebileceğiniz kadar dayanıklı kılıyor. Dahası, renklendirme prosedürü doğal ve aşınmaya dayanıklı olduğu için son derece pürüzsüz ve parlak bir yüzey sağlıyor.

HUAWEI WATCH Ultimate ile hem dayanıklılık hem de güzellik elde edeceksiniz. Akıllı saat, tamamen lamine edilmiş ve aşınmaya dayanıklı yüksek mukavemetli safir camdan yapılmış cam kapak ile ince ancak esnek 1,5 inç LTPO AMOLED panele sahip. En iyi estetik görünüm için 33 hassas taşlama işleminden geçen camın orta düzleminin kalınlığı 2,35 mm.

Başarılı kullanışlılık genellikle kolaylıkla birlikte gelir. Geleneksel bir saatle aynı tasarıma sahip olmanın yanı sıra, HUAWEI WATCH Ultimate akıllı saat üç adet havacılık sınıfı titanyum düğmeye sahip: Her biri farklı görevler için yapılmış 3D Döner Taç, İşlev Düğmesi ve Keşif Düğmesi.

Kullanıcılar, HUAWEI WATCH Ultimate için özel tasarlanmış 2 özel saat kadranı seçebilir. Kendinizi şık mı hissediyorsunuz yoksa üretken mi kalmanız gerekiyor? Çok yönlü akıllı saat, üstün görünümlü saat yüzü tasarımları ve işlevsel üretkenlik merkezli saat yüzleri arasında zahmetsizce geçiş yapmanızı sağlıyor. Saat yüzünüzü ruh halinize, aktivitenize veya kıyafetinize uyacak şekilde özelleştirme seçeneği ile HUAWEI WATCH Ultimate, onu diğerlerinden ayıran bir kişiselleştirme düzeyi sunuyor. Dahası, saate özel saat yüzleri, 24 farklı saat dilimindeki 24 farklı şehrin saatini de gösteriyor.

Eğer cesur bir girişimci olmak DNA'nızda varsa, her zaman ve her yerde önemli bilgilere hızlıca göz atabilmeyi takdir edeceksiniz. Yüksek yenileme hızına ve net görsellere sahip özel bir arka panel teknolojisi olan LTPO AMOLED ekran, akıllı saat kullanıcılarının pil seviyelerini korurken her zaman açık ekran (AOD) deneyiminin keyfini çıkarmalarını sağlıyor.

Huawei Watch Ultimate saatin Keşif Siyahı 15.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinde ön satışa açıldı. Keşif Siyahı modeli için sepette 500 TL indirim fırsatına ek olarak 500 TL değerindeki indirim kuponu da kullanılabilir: AULTIMATE500HW. Ayrıca Huawei Watch Ultimate Kesif Siyahına ek 2799 TL ye 46mm Titanyum Metal Kayış satın alabilirsiniz. Ön satışa özel 1699 TL değerindeki Huawei FreeBuds5i, 1899 TL değerindeki 12 ay uzatılmış garanti ve ücretsiz saat kadranı hediye.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT