I Heart Revolution ile Festival Tadında Bir Göz Makyajı

I Heart Revolution ile Festival Tadında Bir Göz Makyajı

Alışveriş Alışveriş Rehberi I Heart Revolution ile Festival Tadında Bir Göz Makyajı

Tarihler: 10 Nisan 2019 Çarşamba ~ 10 Mayıs 2019 Cuma

Firma: I Heart Revolution

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2019 ~ May 10, 2019

Kişisel bakım ve güzelliğin vazgeçilmez adresi Watsons, sevilen İngiliz markası I Heart Revolution’ın yeni far paletleri ile makyaj tutkunlarına görsel bir şölen sunuyor. I Heart Revolution, yeni far paletleri Lemon Drizzle, Cotton Candy, Macaroons Chocolate ve Cranberries Chocolate ile bir kez daha kalpleri çalmaya hazırlanıyor.

Sevilen İngiliz makyaj markalarından I Heart Revolution’ın yeni far paleti serisi ile göz makyajlarına yaz geliyor. Birbirinden renkli ve eğlenceli tonları ile dikkat çeken paletler makyaj deneyiminizi şölene çevirecek.

Göz makyajı modasında panayır havası estirecek Lemon Drizzle, Cotton Candy, Macaroons Chocolate ve Cranberries Chocolate far paletleri makyajseverleri pamuk şekerden makarona, limondan yaban mersinine kadar birbirinden ilginç konseptler ile macera dolu diyarlara götürüyor.

18 farklı renk tonunun bulunduğu Lemon Drizzle far paleti, birbirinden canlı renkleri ve şekeri andıran eğlenceli görünümüyle bu yazın en iddalı göz makyajları için sizi baştan çıkaracak. İlk bakışta makyaj severlerin ağzını sulandıran ve tatlı kokusuyla dikkat çeken Lemon Drizzle far paleti 18 farklı renkten oluşuyor.

Sarı, kahverengi, kırmızı tonlarında 10 farklı mat ve nude bitişli renk ile 8 sıcak metalik tondan oluşan palet ile eğlenceli renklerin dünyasında kaybolmaya hazır olun.

İlhamını pamuk şekerden alan yeni Cotton Candy far paleti, en tatlı rüyalarınızı gerçeğe dönüştürüyor. Göz makyajında hayaller aleminden çıkmışcasına bir efekt sağlamak isteyenler, bu yıl pembe ve kahvenin 18 farklı tonunun bulunduğu Cotton Candy far paletini yanı başından ayıramayacak.

Birbirinden renkli ve eğlenceli makaronlara kim karşı koyabilir ki… İlhamını makaronların eğlenceli dünyasından alan Macaroons Chocolate far paleti makyajınız için adeta görsel bir şölen sunuyor. Yeşilden maviye, sarıdan kiremit rengine kadar mat ve ışıltılı alternatifler sunan Macaroons Chocolate, göz makyajında retrodan modern çizgilere kadar sunduğu sınırsız seçenekler ile kendini özgür hissetmek isteyenleri bekliyor.

Göz makyajınızda çikolatanın ihtişamlı tonlarından vazgeçemiyorsanız bu palet tam size göze… Görüntüsü ile en tatlı ve leziz tatlıları kıskandıran Cranberries Chocolate far paleti, yaban mersini ve çikolatanın en güzel tonlarını buluşturuyor. Cranberries Chocolate; kahve, nude tonları, şarap kırmızısı, kestane, kumral, siyah ve altın gibi sıcak tonları ile gizemli ve ihtişamlı makyajların vazgeçilmezi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT