Ideapad 320 Karne Hediyesi Bekleyen Çocukları Çok Sevindirecek

Ideapad 320 Karne Hediyesi Bekleyen Çocukları Çok Sevindirecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ideapad 320 Karne Hediyesi Bekleyen Çocukları Çok Sevindirecek

Tarihler: 13 Haziran 2018 Çarşamba ~ 13 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2018 ~ Ağu 13, 2018

Öğrencileri karne alma heyecanı sardı. Teknoloji devi Lenovo, çocuklarının yıl boyu sergilediği emeği ödüllendirmek ve onları sevindirmek isteyen velilere Lenovo IdeaPad 320’i öneriyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider ve öncü bilgisayar üreticisi Lenovo’nun uzun süreli kullanımlar için tasarlanan bilgisayarı IdeaPad 320, çocukların bir bilgisayardan bekleyeceği her şeyi birebir karşılıyor. IdeaPad 320 ile velileri, tatilde oyun oynayıp, müzik dinleyip, film izleyip tatil keyfini doyasıya çıkarmak isteyen çocuklarını çok sevindirecekler.

Tüm bileşenleri kullanıcının hayatını kolaylaştırmak için tasarlanan IdeaPad 320, kolay kullanımı yüksek performansla birleştiriyor. Birden fazla programı aynı anda çalıştırıp, web sekmeleri arasında sorunsuzca geçiş yapabiliyor; birden fazla işi aynı anda, kolaylıkla yerine getirebiliyorsunuz. Güçlü işlemci ve bağımsız grafik seçenekleri sayesinde her görevi kolaylıkla yerine getirebilen IdeaPad 320’de, uygulamaları açmak ve yazılı ya da sözlü sorularınızı yanıtlamak için tasarlanmış Cortana asistanından da faydalanabiliyorsunuz.

IdeaPad 320, güçlü NVIDIA® GeForce™ MX150 grafik kartını da içeren bir dizi grafik seçeneği sunuyor. Bağımsız grafik kartları kendi işlemci güçlerinden destek aldıklarından daha kolay, hızlı yanıt vererek çalışıyor. Çocuğunuz için bu özellikle oyun oynarken kesintisiz yüksek performans ve üst düzey görsellik demek.

Dolby Audio ile iyileştirilmiş hoparlörlere sahip olan IdeaPad 320, kristal netlikte ses sunuyor. IdeaPad 320 ile çocuğunuz en sevdiği müziklerin de tadını çıkarabilecek.

Etkileyici performans sunan IdeaPad 320, uzun süreli kullanımlar için tasarlanmış bir ürün. Uzun yıllar performansta en ufak bir azalma yaşamadan kullanma imkanı veren ürün, bunun yanı sıra şık tasarımıyla ve renk seçenekleriyle gözlere de hitap ediyor. IdeaPad 320’de darbelere karşı özel koruyucu yüzey kullanıldı, havalandırmayı artırmak ve kullanım ömrünü uzatmak için alt kapağa kauçuk ayrıntılar eklenildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT