İki Menü Bir Fiyata

İki Menü Bir Fiyata

Tarihler: 07 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 07 Ağustos 2019 Çarşamba

Firma: Arby's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2019 ~ Ağu 7, 2019

Et tutkunlarının vazgeçilmez adresi Arby’s®, yepyeni “İki menü bir fiyata, bir sana bir bana” kampanyasıyla enfes lezzetleri bir arada sunuyor. Arby’s®, istediğin 2 menü 24,95 TL veya 2 menü birden 29,95 TL seçenekleriyle lezzet severleri bekliyor!

Lezzetli ve benzersiz seçenekler arayanların tek adresi olmaya devam eden Arby’s®, “İki menü bir fiyata, bir sana bir bana” kampanyasıyla hem sevdiklerinizi hem de kendinizi farklı seçeneklerin yer aldığı menülerle şımartabilirsiniz…

4 saat ağır ağır fırınlanmış roast beef, susamlı ekmek arasında, domates, mayonez eşliğinde Arby’s klasiklerinden Arby’s Classic, roast beef, susamlı ekmek arasında enfes cheddar peyniri, közlenmiş biberli özel chipotle sosuyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Chipotle Roast Beef ve roast chicken, susamlı ekmek, domates, marul, mayonez eşliğinde Roast Chichen Deluxe 2 menü bir arada sadece 24,95 TL’ye restoranlarda yerini alıyor.

4 saat fırınlanmış ve incecik dilimlenmiş roast beef eti, marul, domates, turşu ve steak sos ile adeta bir lezzet şölenine dönüşen Steak Soslu Roast Beef Sandviç, orta boy tırtıklı patates ve orta boy içecekle enfes bir menü oluşturuyor. İki menü bir fiyata kampanyayla 2 Steak Soslu Roast Beef Menü, 29,95 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

31 Ağustos tarihine kadar sürecek kampanya, tüm et severleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT