İkonik 501®‘E Chıara Ferragni Dokunuşu

İkonik 501®‘E Chıara Ferragni Dokunuşu

Alışveriş Alışveriş Rehberi İkonik 501®‘E Chıara Ferragni Dokunuşu

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Levis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

İkonik marka Levi’s®, stil ikonu Chiara Ferragni ile birlikte yeniden tasarladığı 501 lansmanını Ekim ayında gerçekleştirecek. Chiara, 11 Ekim’de Milano’da Corso Como’da düzenlenecek ve kendisinin de katılacağı lansman öncesi, koleksiyonun en özel parçalarını web sitesinde modaseverlerin beğenisine sundu.

Levi’s® tasarım ekibiyle birlikte çalışan Chiara, markanın San Francisco’daki Eureka Atölyesi’nde ortaya çıkan yeni 501 jeanlerin tasarım aşamasında tutkuyla çalıştı. Chiara’nın kişiselleştirme ve detaycılığa olan sevgisini yansıttığı orijinal tasarımlı iki jean; elde dikilen işlemeleri, solgun zümrüt mavisi mendili, özgün ve boyası çıkmış vintage hissi veren indigo rengiyle ön plana çıkıyor.

Levi’s® Ürün Baş Sorumlusu Karyn Hillman, işbirliği ile ilgili yaptığı açıklamada, “Chiara, bu işbirliğinde pek çok kişiye ilham veren günlük tarzını yansıttı. Onun kendine özgü stilini denim ile birleştirmesini seviyoruz. Yaratıcı tasarım sürecinde Chiara ile birlikte çalışmak çok eğlenceliydi. Kendisinin denime karşı müthiş bir tutkusu var. En ikonik ürünümüz olan 501’i onunla birlikte yeniden tasarlamak çok heyecanlıydı ve ortaya çıkan sonuçtan çok memnunuz” dedi.

Chiara Ferragni ise “Levi’s® ile yaptığım işbirliğinden dolayı çok heyecanlı ve çok mutluyum. Çok uzun zamandır Levi’s® jeanlerini giyiyorum. Levi’s® benim için özgünlüğün ve zamansız tarzın simgesi” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT