İlk Hasat Fıstıklarıyla Damak® Bendane

Alışveriş Alışveriş Rehberi İlk Hasat Fıstıklarıyla Damak® Bendane

Tarihler: 05 Kasım 2012 Pazartesi ~ 05 Ocak 2013 Cumartesi

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2012 ~ Oca 5, 2013

Her yıl olgunlaşarak toprağa düşen ilk fıstık taneleriyle sınırlı sayıda üretilen Damak Bendane, 2012 hasadıyla yolunu gözleyenlerin karşısına çıkıyor. “İlk hasat” fıstıklarının benzersiz tadıyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Damak Bendane, eşsiz tadıyla sevenleriyle buluşuyor.

Fıstık ağaçlarından toprağa olgunlaşarak düşen ilk fıstık taneleriyle sınırlı sayıda üretilen Damak Bendane, 2012 hasadıyla yeniden sevenleriyle buluşuyor. İlk hasat fıstıklarının benzersiz tadıyla tüketicilerinin damaklarında eşsiz bir lezzet bırakan Damak Bendane, raflardaki yerini aldı.

Eylül ayında fıstıkların %1-3’lük gibi çok az bir kısmı olgunlaşarak kendiliğinden toprağa düşer. Toprağa ilk düşen fıstıklar tüm hasatın en lezzetli olanlarıdır ve bu fıstıklara BENDANE adı verilir. Bendane’nin toprağa düşmesi hasadın hazır olduğunun habercisidir.

İşte Damak Bendane, bu ilk hasat fıstıklarının eşsiz Damak çikolatası ile bir araya gelmesiyle oluşmaktadır. Ve şimdi 2012 hasadıyla bu çok özel lezzet Damak kalitesiyle siz çikolata severlerin beğenisine sunuluyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT