In Street’ten Anneler Günü’ne Özel Kampanya

In Street’ten Anneler Günü’ne Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi In Street’ten Anneler Günü’ne Özel Kampanya

Tarihler: 07 Mayıs 2019 Salı ~ 07 Temmuz 2019 Pazar

Firma: In Street

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2019 ~ Tem 7, 2019

Dünyaca ünlü spor markalarının en yeni ve uygun fiyatlı ürünlerini barındıran In Street, Anneler Günü’ne özel “2. ürüne %50 indirim” kampanyası başlatıyor. Anneler Günü öncesi alışverişinize heyecan katacak kampanya ile renkli ve trend sneaker modellerini In Street mağazalarında bulabilirsiniz.

Moda dünyasının en sevdiği trend olan sneaker’lar, renkleri ve geniş kullanım alanlarıyla kadınların gündeminden düşmüyor. In Street, Anneler Günü için hediye arayışında olanlara özel bir kampanyayı hayata geçiriyor.

26 Nisan – 19 Mayıs 2019 tarihleri arasında geçerli olan 2. ürüne %50 indirim kampanyası, tüm Kinetix, Lumberjack, Lumberjack Sport, Butigo ve U.S. Polo markalı sneaker modelleriyle In Street mağazalarında sporun enerjisini üzerinde hissetmek isteyenlere alternatif sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT