İnci Bayramı ve Babalar Günü’nü Bir Arada Kutluyor

İnci Bayramı ve Babalar Günü’nü Bir Arada Kutluyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Bayramı ve Babalar Günü’nü Bir Arada Kutluyor

Tarihler: 06 Haziran 2018 Çarşamba ~ 06 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2018 ~ Ağu 6, 2018

Renkli ve yenilikçi koleksiyonunda konfor ve şıklığı bir arada sunan İnci Deri, Bayramı ve Babalar Günü’nü özel indirimlerle karşılıyor.

İnci’nin 2018 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan modern ve özgün yaz modelleri ile bayramda şıklığınızın dozunu arttırabilirsiniz. Zarif ve feminen formların vurgulandığı stilettolar ve sandaletler, bayram kombinlerinin en iyi tamamlayıcıları arasında yer alıyor. El, omuz, sırt çantaları ve portföyler hem kendiniz hem sevdikleriniz için bayram hediyesi seçenekleri olarak sunuluyor.

İnci 2018 Yaz Erkek Koleksiyonu, hem bayram alışverişinde hem de Babalar Günü’nde stil sahibi babaları mutlu edecek zengin hediye alternatifleri öneriyor. Ayakkabı seçiminde tercihini çabasız şıklıktan yana kullanan babalar için klasik modeller ön plana çıkarken; loafer ve sneaker’lar erkek modasında yazın dinamik enerjisini yansıtıyor.

17 Haziran’a kadar geçerli seçili ürünlerde kasada anında geçerli her 250 TL.’lik alışverişe 50 TL., 500 TL.’lik alışverişe 175 TL., 700 TL.’ lik alışverişe 250 TL., 1000 TL.’lik alışverişe 400 TL. indirim fırsatı İnci mağazalarında ve incideri.com’da sizleri bekliyor.

www.incideri.com
www.facebook.com/incideri
www.instagram.com/incideri/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT