İnci Deri’den Babalar Günü’ne Özel Tüm Sezon Ürünlerinde Net Yüzde 50

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Deri’den Babalar Günü’ne Özel Tüm Sezon Ürünlerinde Net Yüzde 50

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

İnci Deri Babalar Günü için düzenlediği kampanya ile 8 – 16 Haziran tarihleri arasında İlkbahar – Yaz sezonu modellerinden seçeceğiniz tüm ürünlerde yüzde 50 net indirim yaparken, nakit ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim imkânı sunuyor.

İnci Deri bu yıl Babalar Günü’nde sade, şık ve kaliteli tasarımları seven babalar için çok özel kampanya sunuyor. Geniş ürün yelpazesi ve özel tasarımlarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren İnci Deri, Babalar Günü’ne özel bir indirimle tüm sezon ürünlerini alışveriş severlere sunuyor.

Babanıza seyahatlerinde kullanabileceği çantalar, rahatlığı ve şıklığı ön planda tutan ayakkabılar, hem iş saatlerinde, hem de tatilde giyebileceği ayakkabı çeşitleriyle geniş bir ürün yelpazesine sahip olan İnci Deri özel günlere verdiği değeri Babalar Günü kampanyasında da hissettiriyor.

Yüzde 50 indirime ek, nakit ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim

İlkbahar - Yaz sezonu modellerinden seçeceğiniz tüm ürünlerde yüzde 50 net indirim yapan İnci Deri, 8 – 16 Haziran tarihleri arasında nakit ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim fırsatı ile ayakkabı tutkunlarına birbirinden farklı hediye alternatiflerini beğeninize sunuluyor.

www.incideri.com

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT