İnci Deri’den Bayram Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Deri’den Bayram Hediyesi

Tarihler: 26 Eylül 2014 Cuma ~ 26 Kasım 2014 Çarşamba

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2014 ~ Kas 26, 2014

Farklı çizgileri ve her zevke hitap eden zengin koleksiyonları ile Türkiye’nin önde gelen ayakkabı ve çanta markası İnci Deri, yeni sezon ürünlerinde bayrama özel bir fırsat sunuyor.

Siyah, bordo ve yeşillerin ağırlıkta olduğu stilettolardan, dolgu topuk çizmelere, babetlerden, biker botlara kadar geniş bir yelpazede sunulan İnci Deri’nin yeni sezon kadın koleksiyonu ve kalın tabanları hafif, canlı renklerden oluşan kombinler ile hem iş günlerinde hem de hafta sonları kullanılabilecek şık alternatifler sunan yeni sezon erkek koleksiyonu bayram süresince kaçırılmayacak indirimlerle satışa sunuluyor.

Yeni sezon koleksiyonunda yer alan İnci Deri ürünlerinde bayram süresince sunulan ilk üründe %30 indirmin, ikinci üründe ekstra %20 indirim fırsatı tüm İnci mağazalarından ve www.incideri.com adresinden yapılacak alışverişlerde geçerli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT