İnci Deri’den Yeni Yıla Özel Hediye

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Deri’den Yeni Yıla Özel Hediye

Tarihler: 18 Kasım 2013 Pazartesi ~ 01 Ocak 2014 Çarşamba

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2013 ~ Oca 1, 2014

Türkiye’nin önde gelen ayakkabı ve çanta markası olan İnci Deri’den yeni yıla özel %50 net indirim fırsatı. İnci Deri 2013-2014 Sonbahar/Kış “Kışa Dokunmak” adlı yeni koleksiyonu Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerine artı %20 indirim fırsatı ile shop.incideri.com ve İnci Deri mağazalarında satışta. Yeni yılda da İnci kadını ve erkeği şıklığın keyfini yaşayacak.

İnci Deri 2013-2014 Sonbahar/Kış “Kışa Dokunmak” adlı yeni koleksiyonunu yeni yıla özel yüzde %50 indirim ile moda severlerin beğenisine sunuyor. Siyah, kahve, ve gri gibi klasik renklerin yanı sıra yeşil, mor, taba ve bordo gibi alternatif renklerinde kullanıldığı yeni koleksiyon yeni yıl için alternatif bir hediyeye dönüşüyor. Tüm İnci Deri, kadın, erkek ve kemer, kartlık, cüzdan gibi aksesuarların da hediye edilebileceğini alternatifler ürünlerden oluşan “Kışa Dokunmak” temalı koleksiyonu yeni yıldan önce %50 net indirim fırsatıyla alışveriş tutkunları ile buluşuyor.

%50’ye Varan İndirim Fırsatını Kaçırmayın…
İnci Deri 2013-2014 Sonbahar – Kış sezonuna özel uygulanan net %50 indirim fırsatı tüm mağaza ve shop.incideri.com adresinden yapılabiliyor. Turkcell Profesyoneller Kulübü üyeleri 18 Kasım’dan itibaren İnci Deri yeni yıl indirimine artı %20 indirimin fırsatını yakalarken, Garanti Bonus kart sahiplerine özel artı 8 taksit fırsatı sağlanıyor.

www.incideri.com

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT